Παναγιώτης Πετράκης: «Εχω καταφέρει σε μεγάλο βαθμό να μη με απασχολεί η εμπαθής κριτική»
Showbiz

Παναγιώτης Πετράκης: «Εχω καταφέρει σε μεγάλο βαθμό να μη με απασχολεί η εμπαθής κριτική»

Ο Παναγιώτης Πετράκης μίλησε για την αρνητική κριτική και πώς τον επηρεάζει, αλλά και για το αν θα συμμετείχε σε reality επιβίωσης.

Ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του αναφέρθηκε επίσης αν τον φόβιζε η σύγκριση με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, αφού πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Η νεράιδα και το παλικάρι».

Σας απασχολεί η κριτική, τι λένε οι άλλοι για εσάς;

«Με απασχολεί όταν εντοπίσω ότι η κριτική είναι απέναντι μου εποικοδομητική, ότι έχει να με πάει παρακάτω. Να με κάνει καλύτερο στη δουλειά μου. Εχω νομίζω καταφέρει σε μεγάλο βαθμό να μη με απασχολεί η εμπαθής κριτική. Η κριτική του «απλώς δεν μου αρέσει η μούρη σου, ό,τι και να κάνεις είναι χάλια». Αυτό παλαιότερα με στενοχωρούσε, αλλά τώρα όχι».

Υποκριτική ή τραγούδι;

«Επιλέγω με βαριά καρδιά λίγο περισσότερο το τραγούδι γιατί στο τραγούδι για μένα εμπεριέχεται και η υποκριτική».

Θα συμμετείχατε σε ένα ριάλιτι επιβίωσης;

«Οχι ποτέ. Είμαι πολύ καλομαθημένος. Δεν μπορώ να υποβάλω τον εαυτό μου σε τέτοιες κακουχίες».

Στο θέατρο παίζετε στην παράσταση «Η νεράιδα και το παλικάρι». Ποια ήταν η πρώτη σας αντίδραση όταν σας έγινε η πρόταση γι’ αυτό το έργο;

«Δεν υπήρχε αντίσταση γιατί πολλές φορές αντιμετωπίζω τη δουλειά μου σαν ένα παιδικό παιχνίδι. Οταν πρόκειται μάλιστα για μια ταινία που έχω δει μικρός και έχω θαυμάσει και ξαφνικά λέω αχ, μου δίνεται η ευκαιρία να ενσαρκώσω αυτό τον ρόλο που έβλεπα από μικρός και θαύμαζα και μου άρεσε και χαιρόμουν».

Σας φόβισε καθόλου η σύγκριση με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ;

«Οχι, γιατί ως ηθοποιό εμένα με ενδιαφέρει να βγάλω τη δική μου αλήθεια μέσα από έναν ρόλο. Είμαι και κακός στις μιμήσεις κιόλας. Η σύγκριση είναι απόφευκτη γιατί είναι μια ταινία, πού είναι ζωντανή στη μνήμη του κόσμου, αλλά χαίρομαι που μου λένε ότι το αποτέλεσμα μου είναι εντελώς διαφορετικό», τονίζει στο TV ΕΘΝΟΣ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved