Γιάννης Χατζηγεωργίου: «Την είχα δει κάπως στις αρχές του Ταμάμ»
Showbiz

Γιάννης Χατζηγεωργίου: «Την είχα δει κάπως στις αρχές του Ταμάμ»

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου βίωσε την απόλυτη επιτυχία μέσα από τη σειρά Ταμάμ, που προβαλλόταν στον ΑΝΤ1, και παραδέχεται ότι την είχε ψωνίσει ελαφρώς.

Ο νεαρός ηθοποιός αναφέρει τα πρόσωπα που τον βοήθησαν να επανέλθει, αλλά και την αλλαγή τηλεοπτικής στέγης, καθώς τη φετινή σεζόν ήταν στον ΣΚΑΪ.

Την ψώνισε λοιπόν;

«Με την αρνητική χροιά της λέξης, όχι. Αλλά ότι την είχα δει κάπως στις αρχές του Ταμάμ, ναι. Ήμουν ένα παιδί που μόλις είχε τελειώσει τη δουλειά από ένα εργοστάσιο και ένα μπεργκεράδικο και βρέθηκε ξαφνικά στο επίκεντρο της προσοχής μιας μεγάλης μερίδας κόσμου. Στην πορεία, έφαγα τις κατραπακιές μου. Με έπιασε ο Πιέρρος Ανδρακάκος τότε και μου είπε δυο πράγματα! Μου τράβηξε λίγο τα λουριά και πολύ καλά έκανε. Με βοήθησε και η Λίλα Μπακλεση σ' αυτό, γιατί ήμουν στα όρια του να χάσω τον επαγγελματισμό μου».

Το κοινό τον γνώρισε μέσα από το Ταμάμ, τον θαύμασε για το μιμητικό του ταλέντο στο «Your Face Sounds Familar» και τον αγάπησε στην Παρθένα Ζωή. Ο ίδιος, ωστόσο, αποχώρησε από τον ΑΝΤ1 και συνεργάστηκε φέτος με τον ΣΚΑΙ, στη σειρά Όσο Έχω Εσένα, τα γυρίσματα της οποίας ολοκληρώθηκαν πριν από μερικές μέρες. «Ο ΑΝΤΙ ήταν μια μεγάλη σχολή.'Οταν φεύγεις από ένα κανάλι και πας σε ένα άλλο, είναι σαν να ξενοικιάζεις ένα σπίτι Έίναι λίγο περίεργη η αίσθηση, γιατί μπορεί να ξαναγυρίσεις, ποτέ δεν ξέρεις.'Εχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι «Δεν θα συγκινηθώ και δεν θα στενοχωρηθώ, γιατί μπορεί να ξαναβρεθώ εδώ, who knows?», λέει στο People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved