Αμαλία Κάτζου: Η σχέση με την κόρη της και οι ενοχές της
Showbiz

Αμαλία Κάτζου: Η σχέση με την κόρη της και οι ενοχές της

Η Αμαλία Κάτζου καλημερίζει καθημερινά τους τηλεθεατές μέσα από τη συχνότητα του Open tv, με την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος 05.30», και μιλά για την 16χρονη κόρη της Κωνσταντίνα.

Η παρουσιάστρια αποκαλύπτει ότι αισθάνεται ενοχές, που λόγω δουλειάς έχει περιορισμένο χρόνο, ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξής της εξομολογείται τι της λέει η κόρη της για την εκπομπή και την ίδια.

Η Κωνσταντίνα δεν παρακολουθεί τη μητέρα της στη μικρή οθόνη, με την Αμαλία Κάτζου να λέει:

«Νομίζω ότι αυτό λειτουργεί εξισορροπιστικά για εκείνη γιατί θέλει τη μαμά της να την έχει στο μυαλό της όπως είναι για εκείνη η μαμά της. Το θεωρώ υγιές...Όταν βγαίνουμε με την κόρη μου για φαγητό, ψώνια ή βόλτα, μου λέει Μαμά, σε παρακαλώ, πιάσε τα μαλλιά σου, μη βάφεσαι γιατί βαριέμαι να μας πιάνουν και να μας μιλάνε. Θετικό είναι αυτό, όχι κακό. Η Κωνσταντίνα θεωρεί ότι η δουλειά μου τρώει πολύ χρόνο και έχει δίκιο να αισθάνεται λίγο ριγμένη. Επομένως, καταλαβαίνεις ότι βγάζει μια επιθετικότητα και λόγω της εφηβείας. Για παράδειγμα, όταν της ανακοίνωσα ότι θα κάνω το Ώρα Ελλάδος 05.30, γυρίζει και μου λέει απαξιωτικά: Και ποιος θα σε βλέπει εκείνη την ώρα; Παιδί μου, εσύ το λες; Ασε να το πούνε οι άλλοι αυτό, όχι εσύ απάντησα. Τώρα όμως που με βλέπει ευχαριστημένη με τα νούμερα είναι κι εκείνη ευχαριστημένη. Μπράβο, μαμά, που πας καλά μου λέει».

Όσον αφορά στο απαιτητικό της ωράριο και την πολύωρη απουσία της από το σπίτι, πράγματα που επηρεάζουν την επικοινωνία της με την κόρη της, δηλώνει στο People:

«Αυτό επιτυγχάνεται ακόμη και μέσα από συγκρούσεις. Η Κωνσταντίνα δεν με βλέπει ανταγωνιστικά, αν και είναι η ηλικία που πολλά παιδιά επαναστα¬τούν. Υπάρχουν φορές που, αν ντυθώ κάπως, μπορεί να μου πει Τι είναι αυτό που φοράς; Δεν είναι για την ηλικία σου, άσχετα αν το στιλ μου είναι πολύ συγκεκριμένο. Μέχρι εκεί φτάνουμε. Έχουμε φιλική σχέση, συζητάμε τα προβλήματα της, της λέω τα δικά μου, θα βγούμε έξω οι δυο μας, θα πάμε μαζί μια εκδρομή. Ευτυχώς είναι καλό παιδί, αυτό μου λένε και στο σχολείο της. Καλή μαθήτρια, συγκροτημένο παιδί και, κυρίως, δεν έχει ψωνιστεί. Το θεωρώ βασικό για ένα παιδί στην ηλικία της Κωνσταντίνος. Όχι ότι είμαι στο star system, δεν είμαι. Αλλά, ξέρεις, η τηλεόραση μπορεί και να φουσκώσει τα μυαλά σου και τα μυαλά των δικών σου. Ευτυχώς έχουμε κρατήσει ισορροπία στην οικογένεια… Είναι τόσο έντονο, που πολλές φορές λειτουργώ με αδικαιολόγητη γενναιοδωρία στο παιδί. Τότε ο σύζυγος μου μου επισημαίνει δικαίως πως της κάνω πολλά χατίρια λόγω τύψεων και ενοχών. Όμως, παρόλο που λείπω, δεν μπορώ να πω ότι έχω χάσει πράγματα από τη ζωή της Κωνσταντίνας. Ξέρει ότι με το που μου τηλεφωνήσει, θα τα παρατήσω όλα και θα τρέξω.'Εχω παρατήσει ρεπορτάζ για να πάω στο σχολείο της. Όποτε παρουσιαστεί θέμα φροντίζω να είμαι εκεί. Είναι δύσκολα για μια γυναίκα καριέρας, αλλά προσωπικά πάνω από όλα βάζω την οικογένεια και κυρίως το παιδί μου, γιατί στα μάτια του παιδιού βλέπεις τον εαυτό σου και τι έχεις χτίσει. Κι εγώ δεν αλλάζω την Κωνσταντίνα. Είναι το πιο όμορφο πράγμα που έχω και έκανα στη ζωή μου. Αυτό ήταν που με ολοκλήρωσε. Η καριέρα δεν μπορεί να σε ολοκληρώσει απόλυτα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved