Αμαλία Κάτζου: «Τα ζευγάρια που είναι τόσα χρόνια μαζί, περνούν φάσεις και κρίσεις...»
Showbiz

Αμαλία Κάτζου: «Τα ζευγάρια που είναι τόσα χρόνια μαζί, περνούν φάσεις και κρίσεις...»

Η Αμαλία Κάτζου μιλά για τη σχέση με τον σύζυγό της Γιάννη Καραμπάτο, με τον οποίο είναι μαζί σχεδόν 30 χρόνια.

Η παρουσιάστρια της πολύ πρωινής ζώνης του Open tv αποκαλύπτει τι έχει χτίσει μέσα από τις κρίσεις που έχει βιώσει με τον σύζυγό της, και σκιαγραφεί την προσωπικότητά του.

«Μέσα από τις κρίσεις έχουμε χτίσει μια πολυεπίπεδη σχέση, μην κρυβόμαστε, μια σχέση τόσων ετών περνάει κρίσεις. Ο καθένας έχει το ρόλο του, που είναι διακριτός ο Γιάννης είναι ήπιων τόνων, εγώ πιο δυναμική. Αλλά στο παιδί προσφέρουμε και οι δύο. Επειδή κι εκείνος λείπει λόγω δουλειάς κάποιες μέρες, το παλεύουμε να είμαστε δίπλα της και οι δυο. Δεν θυμάμαι ποια ήταν η τελευταία φορά που γνώρισα ένα ζευγάρι το οποίο είναι μαζί τριάντα χρόνια… Τα ζευγάρια που είναι τόσα χρόνια μαζί, περνούν φάσεις και κρίσεις, είναι αναπόφευκτο. Κι εμείς περάσαμε. Στην πορεία σε δένουν άλλα πράγματα και βάζεις τη λογική κάτω, ειδικά όταν έχεις κι ένα παιδί και υπάρχει αγάπη. Σκέφτεσαι διαφορετικά».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της στο People σχολιάζει την επιλογή των ζευγαριών να καταφεύγουν στο διαζύγιο και αναφέρει δυο λέξεις –κλειδιά για εκείνη, λέγοντας:

«Είναι φαινόμενο της εποχής. Εγώ δεν θα τον άφηνα εύκολα το γάμο, ούτε ο σύζυγος μου…αμοιβαίες υποχωρήσεις και υπομονή. Ο Γιάννης ξέρει ότι είμαι παρορμητική, θα γκρινιάξω, θα φωνάξω, όταν δεν είμαι καλά θα το δείξω, δεν θα κρυφτώ. Αλλά είμαι αυτή, τέλος. Υπάρχουν ζευγάρια που λόγω της πίεσης στη δουλειά δεν έχουν την υπομονή να προσπαθήσουν. Είναι λογικό να συμβαίνει, δεν το κατακρίνω. Αλλά συμφωνήσαμε με το σύζυγο μου να το παλεύουμε. Ο άντρας μου έχει κάνει πολλές υποχωρήσεις απέναντι μου. Το να φεύγει μια γυναίκα το πρωί και να γυρίζει το βράδυ σπίτι της δεν είναι εύκολο».

Ακόμη, αναφέρεται στο γεγονός ότι πρόκειται για διαφορετικούς χαρακτήρες, ενώ εξομολογείται πώς βιώνει τις εντάσεις:

«Ο Γιάννης ,δεν βγαίνει βράδυ, δεν είναι ο τύπος της διασκέδασης. Οπότε εγώ βγαίνω με την παρέα μου από το κανάλι. Αν του πεις όμως πάμε μια εκδρομή, θα φύγουμε αμέσως. Σε εκείνον αρέσει το ποδήλατο μπορεί να κάνει ποδηλασία για ώρες. Πρέπει να αφήνεις και λίγο χώρο στον άλλο να αναπνεύσει… Έχει πολλή πλάκα. Αυτό όμως είναι υγεία. Εμένα το flat θα με ενοχλούσε. Δεν θα μπορούσα. Πρέπει να υπάρχει και ένταση».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved