Ναταλία Γερμανού: Οι επιλογές στη ζωή της και η συμφιλίωση με τον εαυτό της
Showbiz

Ναταλία Γερμανού: Οι επιλογές στη ζωή της και η συμφιλίωση με τον εαυτό της

 Η Ναταλία Γερμανού τα έχει βρει πια με τον εαυτό της και μιλά για τις επιλογές που έκανε στη ζωή της αλλά και την περίοδο που ήταν 40 χρονών και έκανε απανωτά λάθη!

Η παρουσιάστρια του «Καλύτερα δε γίνεται» σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης δεν διστάζει να αναφέρει αν κάποιος σύντροφος ήταν μαζί της μόνο για το όνομά της και τι της συνέβη μόλις πάτησε τα 40!

Οι επιλογές στη ζωή της

«Έκανα πράγματα που απόλαυσα και πράγματα τα οποία, τρόπον τινά, μετάνιωσα. Αλλά, όχι, ψέματα, δεν μετάνιωσα για κάτι – γιατί τα έζησα! Υπήρξε μόνο μία φορά ίσως, τώρα το βλέπω από άλλη οπτική γωνία, που μπορώ να πω “εγώ τι ήθελα μαζί με αυτόν τον άνθρωπο;”. Όμως όταν θυμάμαι και τις καλές στιγμές, τότε δεν το μετανιώνω. Υπήρξα ευτυχισμένη κι ας μην κράτησε τότε. Όλα είναι θέμα timing. Για τότε ήταν καλά, σήμερα δεν θα έκανα αυτή την επιλογή. Άρα δεν το μετανιώνω, γιατί εξυπηρέτησε τις ανάγκες που είχε στην ψυχή μου τότε. Σήμερα δεν θα ήμασταν μαζί, τότε όμως ήταν ok. Όλοι έρχονται στη ζωή μας όταν τους χρειαζόμαστε. Με τους άντρες έχω ένστικτο. Μπορεί όχι στην αρχή, αλλά στον μήνα πάνω ξέρω τι γίνεται και τι καπνό φουμάρουν» είπε στο περιοδικό Down Town της Κύπρου.


Υπήρξε κάποιος σύντροφός σου που ήταν δίπλα σου επειδή είσαι η Γερμανού;.
«Όχι, για να είμαι ειλικρινής. Ακόμη κι αυτός ο ένας που μου έρχεται και πολλοί φίλοι μου, μου έλεγαν “διωξ’ τον δε βλέπεις; Σε εκμεταλλεύεται!”. Ακόμα κι αυτός ο άνθρωπος, με τον τρόπο του, όσο μπόρεσε και ήξερε αυτή τη λέξη, με ψιλο-αγάπησε. Όσο ήξερε τι σημαίνει η λέξη “αγάπη”. Έτσι κι αλλιώς, ούτε κι εγώ κατάφερα να τον αγαπήσω ιδιαίτερα, δεν μπορούμε να μιλάμε για εκμετάλλευση. Κάποτε ήμουν ένα εγωκεντρικό “ζώο”, που νόμιζα ότι όλα περιστρέφονταν γύρω από μένα. Ο πρώην σύζυγός μου, που λατρεύω, ο Πέτρος Ίμβριος, με προσγείωνε ομαλά. Μου εξηγούσε ότι ο πλανήτης Γη δεν είμαι εγώ. Το κατάλαβα με τα χρόνια κι έγινα ευτυχισμένη. Επίσης, έμαθα να μη με παίρνω τόσο στα σοβαρά. Χαλάρωσα. Δεν είμαι κάτι σημαντικό που όλοι θέλουν κάτι να πάρουν από μένα. Συγνώμη, αλλά “ξύπνησα” πια. Έχουν και οι άλλοι τα προβλήματά τους και τις έγνοιες τους. Κι αυτή είναι μία συμβουλή αγάπης».

Η συμφιλίωση με τον εαυτό της

«Είναι περίπου τρία χρόνια και κάτι που τα βρήκα με μένα. Πήρα μαθήματα, έφαγα σφαλιάρα και κατάλαβα ότι πρέπει να με έχω σύμμαχο. Γκρεμίστηκα μερικά σκαλιά, κρατήθηκα όμως. Εκεί κατάλαβα ότι δεν είμαι το κέντρο του κόσμου. Έγιναν εσωτερικές διεργασίες μέσα μου. Σε κάθε δεκαετία που αλλάζει μία γυναίκα, όλο και κάτι γίνεται. Στα 30 μου ήμουν ok, στα 40 μου όμως τα έκανα όλα μπάχαλο. Έκανα όλα τα λάθη που θα μπορούσα να κάνω. Όταν πάτησα τα 40, μου βγήκε όλος ο ναρκισσισμός, όλη η ματαιοδοξία, αλλά και το: “Παναγία μου, μεγαλώνω, θα πεθάνω. Έγινα 40 και καταστράφηκα!”. Με το που έκλεισα τα 49 και έγινα 50, είδα το φως το αληθινό. Ηρέμησα. Ξαφνικά κατάλαβα ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο. Μέχρι τότε, σκέψου, δεν έλεγα την ηλικία μου. Όλοι ρωτούσαν “πόσο είναι άραγε;”. Κι έγραφαν, ο ένας “45”, ο άλλος “42”, κι ο τάδε “55”. Κρυβόμουν λυσσασμένα, δεν ήθελα να την πω. Στην παρουσίαση του βιβλίου “Έτσι για χάρη σου”, χωρίς καν να με ρωτήσουν οι δημοσιογράφοι, είπα: “Εγώ τώρα γίνομαι 49 ετών!”. Έμειναν όλοι άφωνοι. Από τότε τη λέω ευθέως και ανοιχτά. Η μόνη λύση στο να τερματιστούν οι φήμες, είναι να πεις την αλήθεια. Βγήκα, την είπα και όλα καλά. Σήμερα, είμαι ευτυχισμένη και ήρεμη».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved