Νικολέττα Βλαβιανού: «Προσπαθούμε να κινηθούμε σαν καλλιτέχνες και να μην εγκλωβιστούμε...»
Showbiz

Νικολέττα Βλαβιανού: «Προσπαθούμε να κινηθούμε σαν καλλιτέχνες και να μην εγκλωβιστούμε...»

Η Νικολέτα Βλαβιανού πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Μάγισσες της Σμύρνης» και αποκαλύπτει τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια.

Παράλληλα, αναφέρεται στο οικονομικό κομμάτι και τον τρόπο που συνδέεται και επηρεάζει το καλλιτεχνικό, ξεδιπλώνοντας τη σκέψη της.

Μετά την ολοκλήρωση των παραστάσεων τι θα κάνεις επαγγελματικά;

«Θα κάνω πάλι κάποιες παραστάσεις με το δικό μου έργο «Η Ευθαλία του Γαλατά» του Θωμά Κοροβίνη. Μετά θα είμαι με τη Μιμή Ντενίση, η οποία με συμπεριέλαβε στο καστ στο καινούργιο έργο που θα κάνει και είναι η συνέχεια του έργου «Σμύρνη μου αγαπη-μένη». Είναι η τρίτη δουλειά με τη Σμύρνη που κάνω. Έχω γιαγιά από τη Σμύρνη, έχω τις ρίζες μου. Εγώ, αντί για παραμύθια, άκουγα ιστορίες της Σμύρνης, έτσι μεγάλωσα».

Το καλλιτεχνικό κομμάτι υπάρχουν φορές που «δεσμεύεται» από το οικονομικό;

«Κάνουμε τις προσωπικές μας προσπάθειες, να δείξουμε κι άλλες πλευρές του ταλέντου, του χαρα¬κτήρα, του καλλιτεχνικού μας ήθους. Προσπαθούμε να κινηθούμε σαν καλλιτέχνες και να μην εγκλωβιστούμε μόνο στο οικονομικό. Ενίοτε το καλλιτεχνικό κομμάτι δεσμεύει το οικονομικό, όχι από άποψη ποιότητας, αλλά σε φωνάζουν να κάνεις περίπου τα ίδια πράγματα, ενώ ως καλλιτέχνης θέλεις να κάνεις κάτι διαφορετικό κι ένας επιχειρηματίας να μην ποντάρει εύκολα πάνω σου. Μου έχει συμβεί αυτό. Την «Ευθαλία», που είχε εμπορική επιτυχία, ήταν παντού γεμάτο, δεν την «αγκάλιασαν», έκανα την παραγωγή μόνη μου, μαζί με τη Ρέινα Εσκενάζυ», λέει στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved