Μαρία Ηλιάκη: «Πετάει» για χάρη του έρωτά της!
Showbiz

Μαρία Ηλιάκη: «Πετάει» για χάρη του έρωτά της!

Μετά από πολύ καιρό, η Μαρία Ηλιάκη χαμογελά ξανά και δείχνει να διανύει την πιο ευτυχισμένη της περίοδο. 

Ο κυριότερος λόγος είναι ο αγαπημένος της Στέλιος Μανουσάκης, επιφανής γυναικολόγος με έδρα του τη Ζυρίχη της Ελβετίας. Η όμορφη παρουσιάστρια και μπλόγκερ ταξιδεύει σε μηνιαία βάση στην ελβετική πόλη, απ’ όπου επέστρεψε μόλις την περασμένη εβδομάδα έχοντας γεμίσει μπαταρίες, μέχρι την επόμενη φορά (δεν θα αργήσει) που θα βρεθεί και πάλι κοντά του.

Η Μαρία είδε τη ζωή της να αλλάζει πριν από εννέα μήνες, όταν μπήκε στη ζωή της ο Στέλιος και την έκανε και πάλι ευτυχισμένη. Από τότε που έγινε γνωστή η σχέση τους πολλά γράφτηκαν, όμως αποφάσισαν να κρατούν διακριτική στάση απέναντι στη δημοσιότητα. Δεν κρύβονται, όμως, όπως δεν κρύβουν και την ευτυχία που βιώνουν ο ένας στο πλευρό του άλλου. Αν και γράφτηκε πρόσφατα πως η Μαρία γνώρισε τους γονείς του αγαπημένου της, η αλήθεια είναι ότι αυτό έχει συμβεί από το περασμένο καλοκαίρι.

Η παρουσιάστρια είχε περάσει μεγάλο μέρος των διακοπών της με τον καλό της στην Κρήτη, απ’ όπου κατάγεται εκείνος, με σκοπό όχι μόνο να γνωρίσει τις ομορφιές των Χανίων, αλλά και να συναντήσει από κοντά τα αγαπημένα πρόσωπα του Στέλιου, την εκτίμηση των οποίων κέρδισε από την πρώτη στιγμή. Κάτι το οποίο, βέβαια, ήταν αμοιβαίο. Μάλιστα, και την Πρωτοχρονιά, το ζευγάρι καλωσόρισε τον νέο χρόνο στην ιδιαίτερη πατρίδα του γυναικολόγου, γεγονός που δείχνει ότι η Μαρία έχει ήδη αποκτήσει σχέσεις αμοιβαίου σεβασμού και αλληλοεκτίμησης με τους γονείς του συντρόφου της, οι οποίοι κατοικούν μόνιμα στη μεγαλόνησο. Μάλιστα, η οικογένειά του διατηρεί ξενοδοχειακή επιχείρηση με την οποία ασχολείται και ο ίδιος, όταν οι ιατρικές του υποχρεώσεις τού το επιτρέπουν.

Το πρόσφατο ταξίδι της Μαρίας στη Ζυρίχη ήταν ένα από εκείνα που αρκετές φορές κάνει κατά τη διάρκεια του μήνα. Εκεί, πάντως, εκτός από τις όμορφες στιγμές της με τον σύντροφό της και τις ατέλειωτες βόλτες στην ελβετική μεγαλούπολη, η Μαρία συναντήθηκε με την Πατρίτσια Μίλικ-Περιστέρη, η οποία έχει εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελβετία. Με την Πατρίτσια πέρασαν αρκετές ώρες μαζί, καθώς είχαν να πουν πολλά για την κοινή τους αγάπη, τη μόδα και τις νέες της τάσεις. Αυτόν τον καιρό η Μαρία ασχολείται με το site της, καθώς απέχει από την τηλεόραση, δίνοντας προτεραιότητα στην προσωπική της ζωή. Δεδομένου ότι οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του αγαπημένου της δεν του επιτρέπουν να έρχεται συχνότερα στην Ελλάδα για να τη συναντά, ο «κλήρος» πέφτει στη Μαρία. Το ζευγάρι ήδη μετράει αντίστροφα για την άνοιξη και το καλοκαίρι, καθώς τότε ο Στέλιος θα μπορεί να ταξιδεύει πιο συχνά στη χώρα μας.

Πηγή: Realnews

Πηγή φωτό: NDP

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved