Μιμή Ντενίση: Το μόντελινγκ, το bullying και η σεξουαλική παρενόχληση όταν ήταν νέα ηθοποιός
Showbiz

Μιμή Ντενίση: Το μόντελινγκ, το bullying και η σεξουαλική παρενόχληση όταν ήταν νέα ηθοποιός

Μπορεί να είναι μία από τις μεγαλύτερες σταρ του ελληνικού θεάτρου, όμως αυτό δεν σημαίνει πως η Μιμή Ντενίση στα πρώτα της βήματα δεν βίωσε δυσκολίες. 

Η ίδια μιλάει γι' αυτές σε συνέντευξή της. Διαβάστε τι αποκάλυψε...

Και τα ριάλιτι μόδας; Τι λες γι’ αυτά;

Λέω ότι έγιναν πολλά. ΟΚ, να γίνει ένα καλό, εντάξει! Αλλά έγιναν... μόδα και υπάρχει ένα απίστευτο overdose. Κι εκεί διακρίνω μια σοβαροφάνεια. Και υπερτονίζεται η σκληρότητα. Ναι, είναι σκληρός χώρος το μόντελινγκ, το λέω γιατί πέρασα από αυτό. Το παρακάνουν για να φέρουν νούμερα, όμως, και οι παρουσιαστές και οι κριτικές επιτροπές.

Πέρασες δύσκολα όταν έκανες μόντελινγκ;

Ακουσα διάφορα. Πως έχω παραπάνω κιλά, πως έχω μεγάλο στήθος, αλλά με ξέρεις εμένα, δεν σηκώνω πολλά-πολλά. Ούτε τότε σήκωνα.

Δεν σου έκαναν bullying όπως σε άλλες;

Σου φαίνομαι να σηκώνω bullying; Δεν τόλμησαν. Κοίτα, στην επίθεση δεν είμαι καλή, αλλά στην άμυνα αριστεύω κι έτσι ήμουν πάντα. Μου γκρίνιαζαν για το πάντα μεγάλο στήθος μου κι έλεγα έτσι είναι οι κανονικές γυναίκες, δεν είναι αυτές που το έχουν πλάκα. Κι αντί να με πετάξουν έξω, έφτιαχναν ρούχα για κανονικές γυναίκες!

Bullying δεν δέχθηκες. Σεξουαλική παρενόχληση σου έγινε ποτέ;

Στο ξεκίνημά μου, όταν ήμουν νεαρή ηθοποιός, μου την έπεσαν άνθρωποι που είχαν εξουσία, αλλά, επειδή είδαν ότι δεν μασάω, κρατήθηκαν. Ηξερα να τις αποφεύγω τις κακοτοπιές γυρνώ σε αυτό που λέγαμε και πριν. Πάντοτε!

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved