Θάλεια Ματίκα: Τι είπε για τη συνεργασία με το σύζυγό της στην παράσταση «Beginning»
Showbiz

Θάλεια Ματίκα: Τι είπε για τη συνεργασία με το σύζυγό της στην παράσταση «Beginning»

Ο Τάσος Ιορδανίδης, σκηνοθετεί τη θεατρική παράσταση «Beginning» που πρωταγωνιστεί η Θάλεια Ματίκα

Πού σας βρίσκουμε θεατρικά τον φετινό χειμώνα;

«Στο Θέατρο 104 στο Γκάζι ανεβάζουμε το έργο «Beginning» του Ντέιβιντ Ελντριτζ. Στη σκηνή βρίσκομαι εγώ με τον κ. Γιάννη Δρακόπουλο. Το έργο αυτό πρωτοπαίχτηκε πριν από τρία χρόνια στο Εθνικό Θέατρο του Λονδίνου και μετά την επιτυχία που σημείωσε βγήκε στο West End. Πρόκειται για μια σύγχρονη ρομαντική κομεντί το θέμα της οποίας είναι τρομερά σύγχρoνο, μια και πραγματεύεται τη σχέση ατόμων που είναι κοντά στα 40»

Ποιος είναι ο ρόλος σας στην παράσταση;

«Εγώ υποδύομαι τη Λόρα, η οποία είναι μια γυναίκα καριέρας, γενική διευθύντρια της εταιρείας της, και διοργανώνει ένα πάρτι παραμονή Πρωτοχρονιάς στο σπίτι της. Είναι μόνη της, δεν έχει ούτε σύντροφο ούτε παιδιά. Μετά το τέλος του πάρτι ξεμένει στο σπίτι της ένας τύπος, ο Ντάνι, ο οποίος είναι 42 ετών, χωρισμένος, με παιδί, και παράλληλα αντιμετωπίζει αρκετά οικονομικά προβλήματα. Αυτοί οι δύο άνθρωποι προσπαθούν να έρθουν κοντά ο ένας με τον άλλον μέσα σε μια νύχτα ουσιαστικά»

Πώς είναι να σας σκηνοθετεί ο σύζυγος σας (Τάσος Ιορδανίδης);

«Είναι η δεύτερη φορά που το επιχειρούμε και βιώνουμε πάλι την ίδια επιτυχία. Πρώτα κάναμε τις «Δύο γυναίκες χορεύουν» με τη Χρυσούλα Διαβάτη που πήγε πάρα πολύ καλά και αυτήν τη στιγμή με το «Beginning» βιώνουμε ακριβώς το ίδιο πράγμα, οπότε μόνο θετικά έχω να πω γι’ αυτήν τη συνεργασία» εξήγησε στο tvέθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved