Μανώλης Λιδάκης: «Στη ζωή μου έχω κάνει πάρα πολλά λάθη»
Showbiz

Μανώλης Λιδάκης: «Στη ζωή μου έχω κάνει πάρα πολλά λάθη»

Για τα λάθη που έχει κάνει στη ζωή του αλλά και για τους ακατάλληλους συνεργάτες που έχει συναντήσει στη διαδρομή του μίλησε ο Μανώλης Λιδάκης.

Ο γνωστός ερμηνευτής αναφέρθηκε όμως και σε συναδέλφους του με τους οποίους είχε εξαιρετική συνεργασία όπως ο αείμνηστος Δημήτρης Μητροπάνος, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης και ο Μάριος Φραγκούλης.

Λάθη έχετε κάνει; Υπάρχουν επιλογές σας για τις οποίες έχετε μετανιώσει;

«Στη ζωή μου, και στην προσωπική και στην επαγγελματική, έχω κάνει πάρα πολλά λάθη. Όποια λάθη έκανα, όμως τα έκανα εις βάρος μου και διδάχτηκα απ' αυτά. Εγώ στη ζωή αυτήν κυκλοφορούσα σαν κουτάβι. Νόμιζα πως όλοι οι άλλοι σκέφτονται και πράττουν ακριβώς όπως εγώ. Ότι δηλαδή όλοι οι συνεργάτες κάνουν τα πάντα για να έχει επιτυχία αυτός που στέκεται δίπλα τους, γιατί έτσι θα έχει επιτυχία το σύνολο. Διαπίστωσα όμως ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι. Ο άλλος σε κοιτάει και σκέφτεται «θα σε βάλω κάτω να σε πατήσω».

Εχετε συναντήσει πολλούς τέτοιους ακατάλληλους συνεργάτες στη διαδρομή σας;

«Βέβαια. Ο τελευταίος με τον οποίο συνεργάστηκα, για παράδειγμα, που δεν θέλω να του κάνω τη χάρη να τον κατονομάσω, κάθε μέρα είχε πρόβλημα. Έλεγε πως δεν ακούγεται όταν κάναμε ντουέτα. Και να φανταστείς πως ο ίδιος με είχε πάρει τηλέφωνο και μου είχε πει πως ήταν όνειρο του να συνεργαστεί μαζί μου.... Υπήρξαν και άλλοι, όμως, οι οποίοι ήταν εξαιρετικοί. Ο Μητροπάνος, για παράδειγμα, δεν είχε ποτέ κανένα πρόβλημα και κάναμε ντουέτο μαζί για μία ολόκληρη ώρα. Επίσης εξαιρετικές συνεργασίες είχα με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη και τον Μάριο Φραγκούλη», αναφέρει στο Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved