Φαίδρα Δρούκα: Έχω χαλάσει συνεργασία γιατί μου πρό­τειναν πολύ λίγα χρήματα. Το θεώρησα προσβλητικό
Showbiz

Φαίδρα Δρούκα: Έχω χαλάσει συνεργασία γιατί μου πρό­τειναν πολύ λίγα χρήματα. Το θεώρησα προσβλητικό

Η Φαίδρα Δρούκα, μίλησε σε γνωστό περιοδικό, ανοιχτά όπως πάντα!

Η ηθοποιός, μίλησε για τη σειρά «Μην Ψαρώνεις» στην οποία πρωταγωνιστεί αλλά και για το γεγονός πως έχει αρνηθεί συνεργασία επειδή της προσέφεραν πολύ λίγα χρήματα!

Πώς περνάτε στα γυρίσματα;

Είναι σαν να έχουμε ξαναδούλεψει! Επί­σης έχω εκπλαγεί με τα νέα παιδιά. Είναι φανταστικοί, έχουν πολύ μέλλον και ήθος που δεν το βρίσκεις συχνά σε αυτές τις ηλικίες. Ο συνδυασμός αυτός με γοητεύ­ει πολύ. Είναι καλοί ηθοποιοί, έχουν κά­νει θέατρο, έχουν σεμνότητα και φινέτσα. Αμέσως τα ξεχώρισα τα παιδιά.

Σε μια συνέντευξη σας το προη­γούμενο καλοκαίρι είχατε μιλήσει για τις χρηματικές απολαβές σας, λέγοντας πως υπήρξαν περιπτώ­σεις που δεν κάνατε πίσω στη δια­πραγμάτευση του κασέ σας...

Δεν το είπα έτσι ακριβώς, αυτό που εί­χα πει τότε και το λέω και τώρα είναι πως μπορεί να χαλάσω μια δουλειά για το οι­κονομικό, γιατί τα χρήματα που μου προ­τείνουν είναι πολύ λίγα. Εγώ κασέ δεν είχα ποτέ. Δυστυχώς μετά τα «Υπέροχα πλάσματα», που θα μπορούσα να εξαρ­γυρώσω την επιτυχία και να αποκτήσω κασέ, ήμουν άτυχη γιατί ήρθε η κρίση. Έχω χαλάσει συνεργασία γιατί μου πρό­τειναν πολύ λίγα χρήματα. Το θεώρησα προσβλητικό.

Το μετανιώσατε;

Ποτέ. Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα σε σχέση με τα «όχι» μου. Αυτό ενδεχομέ­νως που θα άλλαζα -ξεκίνησα πολύ νέα στον χώρο- είναι ο κάθετος τρόπος που αντιμετώπισα παλαιότερα κάποιους αν­θρώπους. Λίγο σαν «αγρίμι». Θα ήμουν πιο ευέλικτη και διπλωματική.

Όταν υπάρχει κακό κλίμα, είτε σε γυρίσματα σειράς είτε στο πα­ρασκήνιο μιας παράστασης, πώς διαχειρίζεστε την κατάσταση;

Ήμουν πολύ τυχερή σε αυτό το κομμά­τι. Είμαι 25 χρόνια στη δουλειά. Μία φο­ρά μόνο σε μια παράσταση δεν πέρασα καθόλου καλά. Όμως το είδα σαν ένα κακό διάλειμμα μέσα στην ημέρα, γιατί τό­τε δούλευα πολύ. Το πρωί είχα γυρίσματα για το «Άκρως οικογενειακόν», το βράδυ μετά την παράσταση ήμουν σε μια μουσι­κή παράσταση στη «Μέδουσα» με τη Δή­μητρα Γαλάνη και τον Κώστα Μακεδόνα. Πέρασε λοιπόν και δεν ακούμπησε, είπε στο TV Έθνος!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved