Αναστάσης Κολοβός: «Δεν έχω IQ, δεν τα παίρνω εύκολα, αλλά έχω EQ»
Showbiz

Αναστάσης Κολοβός: «Δεν έχω IQ, δεν τα παίρνω εύκολα, αλλά έχω EQ»

Ο Αναστάσης Κολοβός, ο Ζούβας από το «Έλα στη θέση μου» αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές του εαυτού του.

Ο ηθοποιός εξήγησε γιατί ενώ πέρασε στο Φυσικό της Θεσσαλονίκης, τελικά ασχολήθηκε με την υποκριτική.

Ποιος είναι ο Ανάστασης Κολοβός;

«Είμαι Δίδυμος, αν και δεν πιστεύω στα ζώδια. Δένε πως είμαστε λίγο πειραγμένοι. Αν και δεν γίνεται να είσαι ισορροπημένος και να κάνεις αυτή τη δουλειά»

Πως ήσουν σαν παιδί;

«Γούσταρα να κάνω τους άλλους να γελάνε. Αλλά έζησα και πολλές μεταθέσεις κι αυτό άλλαξε τον χαρακτήρα μου. Δεν είναι εύκολο ν' αλλάξεις στο Δημοτικό τρεις πόλεις. Κύπρο, Καρπενήσι, Χαλκίδα. Έχει βέβαια τα καλά και τα κακά του. Έγινα πιο επικοινωνιακός από άμυνα και ανάγκη, αλλά με επηρέασε γιατί δεν δενόμουν πουθενά. Μεγαλώνοντας κατάλαβα ότι είχα ανάγκη να είμαι αγαπητός σε όλους, αλλά αυτό είναι κι επικίνδυνα. Γύρω στα 30 με 35 κατάλαβα πως αυτή η ανάγκη μου μ' έκανε ,να χάνοι τον εαυτό μου κι άρχισα να πιστεύω πως δεν ήταν ανάγκη να με γουστάρουν όλοι. Αγενής δεν είμαι»

Πώς αποφάσισες να γίνεις ηθοποιός;

«Πέρασα στο πανεπιστήμιο, Φυσικό: Θεσσαλονίκης, αλλά δεν μου άρεσε η σχολή, ξενέρωσα»

Για να περάσεις εκεί, σημαίνει ότι διάβασες.

«Δεν έχω ΙΟ, δεν τα παίρνω εύκολα. Έχω και διάσπαση προσοχής, αλλά έχω EQ. Συναισθηματική νοημοσύνη».

Πιστεύεις ότι είμαστε χαμένοι και λόγω εποχής, γιατί είναι πολλά τα προβλήματα

«Δεν ξέρω. Πάντως έχω πολύ άγχος. Είμαι όμως ελεύθερο πνεύμα, αγαπώ τη δουλειά μου, αλλά δεν θα θυσίαζα την προσωπική μου ζωή, όπως άλλοι, για μια φιλοδοξία»

Δεν έχεις φιλοδοξίες;

«Έχω παρατήσει την ματαιοδοξία αυτής της δουλειάς. Μου αρέσει που έρχεται κόσμος και μου δείχνει την αγάπη του, αλλά ξέρω > ότι όλα αυτά είναι παροδικά. Μπορεί να δίνεις αυτόγραφα, να βγάζεις φωτογραφίες και σε δυο χρόνια να μη σε θυμούνται. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι ψωνίζονται»

Εσύ έφτασες σε αυτό το σημείο;

«Όχι, γιατί μου ήρθε αργά. Δεν ήμουν πιτσιρικάς που μου κάθισε μια σειρά. Στα 30 μου έκανα τρία επεισόδια στο «Παρά 5». Αλλά μπορώ να καταλάβω τα παιδιά που τους συμβαίνει» είπε στο Χάι

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved