Δημήτρης Γιώτης: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που να μην έχει πληρώσει χρήματα σε ραδιόφωνα»
Showbiz

Δημήτρης Γιώτης: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που να μην έχει πληρώσει χρήματα σε ραδιόφωνα»

Είναι ένας τραγουδιστής που έχει κάνει αισθητή την παρουσία του από την πρώτη κιόλας δισκογραφική δουλειά του και έχει καταγράψει τη δική του πορεία στο χώρο του τραγουδιού.

Ο Δημήτρης Γιώτης σε πρόσφατη συνέντευξη του αποκάλυψε αν έχει πληρώσει χρήματα για να ακουστεί τραγούδι του στο ραδιόφωνο.

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που να μην έχει πληρώσει χρήματα σε ραδιόφωνα προκειμένου να παίξουν τραγούδια του. Εμπόριο είναι. Πάντοτε γινόταν, απλώς διογκώθηκε τα χρόνια της κρίσης. Κι εμείς ένα εμπόρευμα είμαστε. Εκτιθέμεθα σ' ένα σούπερ μάρκετ. Βγάζω ένα τραγούδι. Για ποιο λόγο να με παίξει ο Χ ή ο Ψ σταθμός;»

Ποιο είναι το πιο extreme πράγμα που έχει ζήσει στη νύχτα; «Ήμουν πάντα προσεκτικός. Έβλεπα την κακοτοπιά πριν έρθει. Τώρα, το να έρθει μία θαυμάστρια και να ξεγυμνωθεί μέσα στο καμαρίνι, αυτό θεωρώ πως έχει συμβεί σε όλους τους τραγουδιστές»

Το έχει ζήσει; «Ναι. Φόραγε ένα δερμάτινο φουστάνι που μπροστά είχε φερμουάρ καθ' όλο το μήκος του. Ήταν εύκολο. Μπαίνει στο καμαρίνι και της λέω: «θέλετε αυτόγραφο;» Μου απαντάει: «Όχι. Μπορώ να κλείσω την πόρτα;» «Κλείστε» της απαντώ. Μέχρι να γυρίσω είχε ξεκουμπώσει το φερμουάρ», λέει ο ίδιος στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved