Eιρήνη Καζαριάν: Το bullying που δέχτηκε στο σχολείο και η δουλειά στον φούρνο
Showbiz

Eιρήνη Καζαριάν: Το bullying που δέχτηκε στο σχολείο και η δουλειά στον φούρνο

Αναδείχθηκε νικήτρια του GNTM αλλά όπως δηλώνει στο σχολείο δεν ήταν από τα κορίτσια που κυνηγούσαν τα αγόρια.

Η Ειρήνη Καζαριάν μιλά για το bullying που δέχτηκε λόγω της εμφάνισης της αλλά και για το διάστημα που ξυπνούσε στις 05:00 τα ξημερώματα για να πάει για δουλειά σε φούρνο.

Η νικήτρια του GΝΤΜ έχει ύψος 1,76 μ. και ζυγίζει 50 κιλά και, όπως λέει, η skinny σιλουέτα της έχει γίνει στόχος bullying στο παρελθόν. «Ήμουν από μικρή αδύνατη. Είναι το σκαρί μου έτσι. Οι συμμαθητές μου με κορόιδευαν γι' αυτόν το λόγο. Με έλεγαν πάντα ανορεξική, με αποτέλεσμα να μου δημιουργήσουν κόμπλεξ. Μου έκαναν bullying για το σώμα μου, τα μάτια μου -φαίνονταν ακόμα πιο τεράστια επειδή ήμουν πολύ αδύνατη-αλλά και για το πρόσωπο μου αρκετά χρόνια. Όταν ήμουν στο δημοτικό, επηρεάστηκα αρκετά, γιατί οι περισσότεροι συμμαθητές μου δεν με έκαναν παρέα. Η αλήθεια είναι πως δεν απευθύνθηκα στους δασκάλους μου. Το είπα μόνο στους γονείς μου κι εκείνοι με συμβούλευαν να μη δίνω σημασία και να δημιουργήσω φιλίες με ανθρώπους που με αγαπούν γι' αυτό που είμαι, προτρέποντας με να αγαπήσω τον εαυτό μου. Δεν ήμουν σίγουρα το κορίτσι που κυνηγούσαν τα αγόρια και που τα άλλα κορίτσια ήθελαν να κάνουν παρέα μαζί του. Ήμουν πολύ ήσυχη και καθόλου δημοφιλής. Ακόμα και σήμερα είμαι πολύ κλειστή. Έχω μόνο μία κολλητή, με την οποία είμαστε φίλες από το γυμνάσιο. Δεν μου αρέσει να έχω πολλούς φίλους κοντά μου. Δεν εμπιστεύομαι εύκολα». Εκτός από ήπιων τόνων, ήταν και μια επιμελής μαθήτρια, η οποία, αν και διάβαζε, δεν τρελαινόταν ιδιαίτερα για το σχολείο. «Ήμουν περισσότερο των τεχνών. Δεν πέρασα σε κάποια σχολή γιατί είχα βρει ήδη τι θέλω να κάνω. Όμως έχω στο μυαλό μου το ενδεχόμενο να σπουδάσω μελλοντικά, και συγκεκριμένα θέλω να ασχοληθώ με την Ψυχολογία. Μου αρέσει να δίνω συμβουλές και να βοηθάω ανθρώπους».

Και οι δύο γονείς της Ειρήνης είναι από την Αρμενία, όμως η ίδια γεννήθηκε στην Ελλάδα και μεγάλωσε στον Κορυδαλλό. «Οι δικοί μου είχαν επιχειρήσεις χρόνια. Ξεκίνησαν με φούρνο και συνέχισαν με χώρους εστίασης και internet cafe. Όλα αυτά έκλεισαν εξαιτίας της οικονομικής κρίσης. Σήμερα ο πατέρας μου είναι αρτοποιός». Η νικήτρια του GΝΤΜ οφείλει την πειθαρχία της και στο γεγονός ότι δουλεύει από 16 ετών. «Ήμουν πωλήτρια σε φούρνο, στο μαγαζί που δουλεύει ο πατέρας μου. Ξυπνούσα πολύ νωρίς, από τις 5.00 τα ξημερώματα, για να πάω στη δουλειά. Η μητέρα μου ήθελε να μάθω πώς είναι να δουλεύω σκληρά. Δούλευα μαζί με το σχολείο και αργότερα παράλληλα με το μόντελινγκ. Σταμάτησα να εργάζομαι στο φούρνο το περασμένο καλοκαίρι, λίγο πριν ξεκινήσει το show», λέει στο Instyle.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved