Κώστας Μακεδόνας: «Τα δύο χόμπι μου τα έκανα επάγγελμα»
Showbiz

Κώστας Μακεδόνας: «Τα δύο χόμπι μου τα έκανα επάγγελμα»

Ο Κώστας Μακεδόνας βρίσκεται 35 χρόνια στη μουσική και στο τραγούδι.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης σε πρόσφατη συνέντευξή του, μίλησε για τα δύο χόμπι του, που κατάφερε να τα κάνει επάγγελμα, αναφέρθηκε στη σύζυγο και στα δύο παιδιά του, ενώ τόνισε πως δεν θέλει να κάνει καμία αλλαγή στη ζωή του.

-Τι θέλεις να αλλάξει στη ζωή σου;

«Είμαι ευχαριστημένος με αυτά που κάνω, δεν θέλω κάποια αλλαγή. Στο οικογενειακό κομμάτι είμαι ευτυχισμένος, έχω πάρα πολύ καλή σχέση με τη σύζυγο και τα δύο παιδιά μου. Καλλιτεχνικά είμαι επίσης ευτυχισμένος με αυτό που κάνω και θέλω να συνεχίσω πάντα με τις καλύτερες προϋποθέσεις».

-Ακούς τις γνώμες των παιδιών σου;

«Κάνουν, σε κάποιο βαθμό, κριτική στη δουλειά μου».

-Μεγαλώνοντας, σ' επηρεάζει η γνώμη τους περισσότερο;

«Μου αρέσει να παρακολουθώ τον τρόπο σκέψης τους. Είναι ωραίο να βλέπεις πώς σκέφτονται δύο νέοι άνθρωποι... Όταν έχεις δύο νέα παιδιά μέσα στο σπίτι σου, το ένα 18,5 και το άλλο 13,5 χρονών, είναι καλό να βλέπεις τα ενδιαφέροντα τους, πώς αντιμετωπίζουν τη μουσική, τα πράγματα γενικότερα. Τα παιδιά έχουν μια δική τους κοσμοθεωρία. Αν προσπαθήσεις να «κλέψεις» πράγματα, με τον τρόπο που βλέπουν τον κόσμο, σε βοηθάει κι εσένα να μένεις μέσα στα πράγματα».

-Τι είναι αυτό που κάνεις αποκλειστικά για σένα;

«Για μένα τα κάνω όλα και τη σχέση μου με την οικογένεια μου και τη δουλειά μου αυτή, αλλά και την άλλη την αεροπορική. Είχα την τύχη τα δύο πράγματα που αγαπούσα περισσότερο στη ζωή μου, τα δύο χόμπι μου, να τα κάνω και επάγγελμα, με πολύ κόπο, γιατί δεν έγιναν εύκολα, ήθελαν συγκέντρωση και φυσικά να στερηθώ κάποια άλλα πράγματα, τα οποία για μένα ήταν λιγότερο σημαντικά κι έτσι δεν με ενδιέφερε καθόλου. Ήθελα να κάνω ό,τι έκανα, αυτό κάνω και τώρα. Το σημαντικό είναι να έχω υγεία, τους αγαπημένους μου ανθρώπους γύρω μου και τα πράγματα να συνεχίσουν να πάνε έτσι», λέει στο ΛΟΙΠΟΝ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved