Γεωργούλης: «Έλειπα στο εξωτερικό όταν έγινε το σκηνικό με τον Σεφερλή. Είχα κλείσει ήδη να παίξω»
Showbiz

Γεωργούλης: «Έλειπα στο εξωτερικό όταν έγινε το σκηνικό με τον Σεφερλή. Είχα κλείσει ήδη να παίξω»

Ο Αλέξης Γεωργούλης, παραχώρησε συνέντευξη σε γνωστή εφημερίδα και ήταν άκρως αποκαλυπτικός!

Ο δημοφιλής ηθοποιός, μίλησε για όλους και για όλα και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην παράσταση «Ζητείται ψεύτης» όπου και πρωταγωνιστεί.

Αυτή κι αν ήταν «βόμβα»! «Ζητείται ψεύτης», λοιπόν, στο θέατρο «Παλλάς».

Και για εμένα τι ήταν «Βόμβα»! Εκεί που δεν το περίμενα ήρθε η δελεαστική πρόταση από τον Γιάννη Κεντ των Θεατρικών Σκηνών να γίνω... ψεύτης στο «Παλλάς». Με δελέασε από όλες τις πλευρές η πρόταση! Με κέντρισαν το δυνατό αυτό έργο του Δημήτρη Ψαθά, που είναι επίκαιρο λες και γράφτηκε τώρα, το ότι το σκηνοθετεί ο εξαιρετικός Πέτρος Ζούλιας, που έχει σκύψει από πάνω του με μεράκι, και το ότι έχει φτιαχτεί ένας δυνατός θίασος. Πώς να πεις «όχι»; Είπα το «ναι» με μεγάλη χαρά και έκτοτε τρέχουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ο Γιάννης Κεντ και ο Πάνος Κατσαρίδης φτιάχνουν μια υπερπαραγωγή αξιώσεων, η οποία θα ξεκινήσει στις 15 Μαρτίου.

Πριν περάσουμε στο έργο και στην ομάδα που φτιάχτηκε, θέλω να μου πεις πόσο σε απασχόλησε ο θόρυβος που είχε γίνει με τον Μάρκο Σεφερλή, που θα έπαιζε αρχικά τον ρόλο.

Έλειπα στο εξωτερικό όταν έγινε αυτό το σκηνικό και έμαθα γι' αυτό όταν πια είχα κλείσει να παίξωστην παράσταση. Δεν κόλλησα στο τι συνέβη πριν και δεν με αφορούσε. Τον Μάρκο τον σέβομαι ως καλλιτέχνη και πιστεύω ότι προσφέρει το ταξίδι που θέλουν οι θεατές του. Από εκεί και πέρα, μου έδωσαν έναν δυνατό ρόλο και τον ανέλαβα με χαρά και με λαχτάρα, μιας και αγαπώ πολύ την κωμωδία και μου αρέσει πάρα πολύ να τσαλακώνομαι.

Γιατί «λυσσάτε» όλοι να τσαλακώνεστε;

Γιατί είναι μέρος της δουλειάς μας και μάλιστα πολύ ενδιαφέρον και ελκυστικό. Δεν με αφορά να παίζω τους ζεν πρεμιέ! Το έχω κάνει αυτό και, ναι, μπορεί και να το ξανακάνω, αλλά αγαπώ πάρα πολύ την κωμωδία. Το «Ζητείται ψεύτης» είναι μια πολύ γερή κωμωδία, μια δυνατή πολιτική φάρσα και, έτσι που την αποδίδει ο Ζούλιας δυναμώνει ακόμα περισσότερο και κουμπώνει απόλυτα στο σήμερα. Είναι έτσι κι αλλιώς επίκαιρη, αλλά με το κοίταγμα του τονίζεται αυτό περισσότερο. Είναι μερικά έργα που έχουν μια διαχρονικότητα ζηλευτή. Δεν είναι τυχαίο ότι το «Ζητείται ψεύτης», που έσπασε τα όρια του χρόνου, παίχτηκε και εκτός συνόρων, σε Αμερική, Καναδά, Τουρκία, Ρωσία, Ουκρανία και Ρουμανία, αποσπώντας τις καλύτερες δυνατές κριτικές. Διαθέτει δύναμη, αλλά και παγκοσμιότητα. Αντέχει παντού και πάντα και έρχεται στη σκηνή του «Παλλάς» να κλέψει ξανά το κοινό.

Το ψέμα στην πολιτική είναι το θέμα του. Πες μου νια τον Ψευτοθόδωρο που παίζεις.

Ο Θόδωρος Πάρλας ή Ψευτοθόδωρος δηλώνει επαγγελματίας ψεύτης και έρχεται από το χωριό του στην Αθήνα για δουλειά, ζητώντας να αξιοποιηθεί αυτό το ταλέντο του. Μια τυχαία συμπλοκή και μια γροθιά που θα δώσει σε έναν επιβάτη μέσα στο λεωφορείο, στο κατόπιν αφεντικό του, τον βουλευτή Φερέκη, θα του ανοίξουν διάπλατα τον δρόμο για μια λαμπρή καριέρα ως ιδιαίτερου γραμματέα του βουλευτή. Μια καριέρα που βασίζεται στα ασύστολα και κραυγαλέα ψέματα τα οποία σκαρφίζεται για να δικαιολογήσει τις απραγματοποίητες προεκλογικές υποσχέσεις του βουλευτή προς τους οργισμένους ψηφοφόρους του. Ο Ψευτοθόδωρος αναλαμβάνει να διευθετήσει σε χρόνο ρεκόρ όλες τις υποθέσεις που προκύπτουν με τα υπουργεία, τις φυλακές, τις καλλιτέχνιδες καμπαρέ και τα σωματεία, αλλά στη διαδρομή του βρίσκει απέναντί του τη γοητευτική σύζυγο του βουλευτή! Παίζει με το ψέμα και, όταν μπερδεύονται όλα, προσπαθεί να τα μπαλώσει, φέρνοντας αληθινά ξεκαρδισπκές καταστάσεις, είπε στη Reallife.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved