Δημήτρης Σταρόβας: Δεν θα πήγαινα στο «Power of love» ή στο «Next Top Model»
Showbiz

Δημήτρης Σταρόβας: Δεν θα πήγαινα στο «Power of love» ή στο «Next Top Model»

Ο αγαπημένος Δημήτρης Σταρόβας, έδωσε συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό και μίλησε για όλους και για όλα. 

Ο ίδιος, μίλησε για την απόφασή του να είναι μέλος της κριτικής επιτροπής του YFSF, αλλά αποκάλυψε και αν είναι επιλεκτικός στις δουλειές που κάνει στην τηλεόραση.

Πώς πήρατε την απόφαση να πείτε το «ναι» στο show;
Έχω μια οικειότητα, πλέον, με τα στελέχη του καναλιού και μια βαθιά αγάπη για τη Μαρία Μπεκατώρου, που ήταν ένας από τους βασικούς λόγους για να πω το «ναι». Το σόου έχει πλάκα, το διασκεδάζω, μου αρέσει και, για να είμαι και ειλικρινής, είμαστε σε μια κατάσταση, σε μια εποχή, όπου κάνουμε την τριπλάσια δουλειά για το 1 /5 των χρημάτων του παρελθόντος. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι παραπονιέμαι, ίσα ίσα, νιώθω τυχερός. Νομίζω ότι και με αυτή την επιλογή αποδεικνύω σε μια μερίδα κόσμου που θεωρεί ότι είμαι «απλησίαστος», ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Όντως, υπάρχει μία αίσθηση ότι είστε ένας καλλιτέχνης που κοιτάζει την τηλεόραση με το «δικαστικό τρόπο» και ότι προσέχετε πολύ το τι θα κάνετε.

Έχω τις διαφωνίες μου, αλλά δεν θα καθίσω να κατηγορήσω την τηλεόραση ενώ δουλεύω σε αυτή. Το θεωρώ υποκρισία... Δεν θα καθίσω να πω ότι.«δεν θα έπρεπε να είμαι εδώ» κ'αι τέτοιες ανοησίες. Σαφέστατα υπάρχουν στραβά, αλλά άλλο να τα εντοπίσεις και άλλο να τα κριτικάρεις:. Είναι μια μερίδα συναδέλφων που πλακώνεται για την τηλεόραση και το θεωρώ αστείο. Αν εσαι μάγκας, πήγαινε στο Άγιον Όρος...
Ωστόσο, είστε επιλεκτικός σε αυτά που κάνετε;
Δεν θα πήγαινα στο «Power of love» ή στο «Next Top Model», που μου ταιριάζει βέβαια..., είπε στο TV Κους Κους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved