Ο «Πλούταρχος» στο ναυτικό!
Showbiz

Ο «Πλούταρχος» στο ναυτικό!

Τη «μαμά πατρίδα» θα υπηρε­τήσει ο 19χρονος γιος του Γιάννη Πλούταρχου.

Tη Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου παρουσιάστηκε στο Ναυτικό.
Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Κακοσαίος θα κάνει τη θητεία του στη Ναυτική Βάση «Κανελλόπουλος», στην περιοχή Αμφιάλης Σκαραμαγκά και την αποκάλυψη έκανε o ίδιος μέσω Instagram.
Στη συνέχεια, ο 19χρονος γιος του Γιάννη Πλούταρχου ανέβασε φωτογραφία του, εκφράζοντας το παράπονο του πως στο στρατόπεδο δεν θα τον αφήσουν να πάρει την κιθάρα του.
Φυσικά, έκανε και το απαραίτητο «αποχαιρετιστήριο» γλέντι με τους φίλους του, το Σάββατο το βράδυ.
Πήγε στο «Φωταέριο», όπου εμφανίζεται ο πατέρας του με τη Μελίνα Ασλανίδου και διασκέδασε με τους κολλητούς του.
Σύμφωνα με τη Secret, γυναίκα στην παρέα δεν υπήρχε, αφού ο γοητευτικός νεαρός είναι μόνος του.
Ο Γιάννης Πλούταρχος περίμενε με χαρά τον γιο του και χάρηκε πολύ που το «έριξε έξω» λίγο πριν... χάσει την ελευθερία του.
Μάλιστα, κάθισε και στο τραπέζι του και τραγούδησαν μαζί.
Άλλωστε, είναι γνωστό πως ο Γιώργος αγαπά πολύ το τραγούδι. Από μικρός είχε δείξει την προτίμηση του στη μουσική και στην ηλικία μόλις των εννέα ετών είχε επιδείξει τις ικανότητες του σε συναυλία του πατέρα του. Τότε ο Γιάννης Πλούταρχος, γνωρίζοντας βέβαια και το ταλέντο του γιου του, τον είχε ανεβάσει στη σκηνή και είχαν τραγουδήσει μαζί μία από τις μεγάλες επιτυχίες του. Ο ίδιος πολλές φορές μοιράζεται βίντεο στα social media όπου ερμηνεύει αγαπημένα τραγούδια του πατέρα του αλλά και άλλων καλλιτεχνών, κερδίζοντας τις καλύτερες κριτικές του κόσμου που τον ακολουθεί.
Αυτή τη φορά τραγούδησε, για την οικογένειά του και αγαπημένους φίλους, και συγγενείς που είχαν έρθει από τη Λιβαδειά, αφού την Κυριακή το μεσημέρι, μία μέρα,πριν παρουσιαστεί στο Ναυτικό, οι γονείς του έκαναν μπάρμπεκιου στο σπίτι τους, με πατέρα και γιο να τους μαγεύουν τραγουδώντας μαζί.
Φυσικά, δεν έλειπε και η συγκίνηση, ενώ ο Γιώργος Κακοσαίος ήταν ιδιαίτερα ήρεμος και χαλαρός.
Το επόμενο πρωί, οι γονείς του τον συνόδευσαν στην Αμφιάλη, με τη γλυκιά Μαρία να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved