Ουγγαρέζος-Ουίλιαμς: Επιπλώνουν το νέο σπίτι τους στην Κηφισιά
Showbiz

Ουγγαρέζος-Ουίλιαμς: Επιπλώνουν το νέο σπίτι τους στην Κηφισιά

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Ιλένια Ουίλιαμς εδώ και λίγο καιρό έχουν μετακομίσει σε νέο σπίτι στην Κηφισιά και αγοράζουν τα απαραίτητα, ώστε να κάνουν άνετους και λειτουργικούς όλους τους χώρους του.

Το ζευγάρι, απολαμβάνει τις ανέσεις του ολοκαίνουργιου σπιτιού!

Το ερωτευμένο ζευγάρι, που είναι μαζί εδώ και περίπου τέσσερα χρόνια, μόλις πριν από λίγους μήνες βρήκε το σπίτι των ονείρων του και από το Παλαιό Φάληρο, όπου συζούσε, μετακόμισε στην όμορφη Κηφισιά.

Επειδή, όμως το προηγούμενο σπίτι του παρουσιαστή ήταν μικρότερο και «εργένικο», όπως το αποκαλούσε η Ιλένια, υπάρχουν κάποια έπιπλα και αρκετός ακόμη οικιακός εξοπλισμός που χρειάζεται να αγοράσουν, ώστε να κάνουν ακόμα πιο λειτουργική τη νέα τους «φωλιά». Ανάμεσα τους και ένα ολοκαίνουργιο στρώμα ύπνου που είχαν ανάγκη, προκειμένου να απολαμβάνουν ξεκούραστα τον ύπνο τους και να χουζουρεύουν ξέγνοιαστοι τις Κυριακές τους.

Γι' αυτόν τον λόγο, ο Δ. Ουγγαρέζος βρέθηκε το περασμένο Σάββατο, ανήμερα των γενεθλίων του, στη έκθεση Horeca, όπου έκανε ερεύνα αγοράς.

Για τα περισσότερα ζευγάρια η απόφαση της συγκατοίκησης είναι πάντα μια μεγάλη δοκιμασία για τη σχέση τους. Δεν ισχύει, όμως το ίδιο για τον Ουγγαρέζο και την Ουίλιαμς για τους οποίους από τον πρώτο κιόλας χρόνο της σχέσης τους η κοινή απόφαση για συγκατοίκηση ήρθε ως η φυσιολογική εξέλιξη του ερωτά τους. Ετσι, το γεγονός ότι τώρα απλώς πήραν την απόφαση να μετακομίσουν δεν είναι τίποτα παραπάνω από την ανάγκη τους να ζήσουν σε μεγαλύτερο σπίτι από εκείνο του Δημήτρη Ουγγαρέζου στο Παλαιό Φάληρο.

Οσο για την πιθανότητα να παντρευτούν άμεσα λόγω της συγκεκριμένης μετακόμισης όπως λένε άνθρωποι από το στενό φιλικό τους περιβάλλον, δεν είναι ορατή, αφού τόσο η όμορφη παρουσιάστρια όσο και στενός συνεργάτης της Φαίης Σκορδά δεν σκέφτονται -ακόμα τουλάχιστον- να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Αλλωστε, ζουν πλέον σαν παντρεμένοι, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως επιτρέπουν στη σχέση τους να «ξεφτίσει» λόγω της ρουτίνας της καθημερινότητας. Ζουν ευτυχισμένα, καλούν συχνά φίλους για να δειπνήσουν ή απλώς να κουβεντιάσουν και λατρεύουν τις ώρες που έχουν τη δυνατότητα να ξεκουραστούν και να μοιραστούν τον χρόνο τους στον προσωπικό τους χώρο.

Πηγή: real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved