Χρήστος Βασιλόπουλος - Σάρα Κόνερ: Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους
Showbiz

Χρήστος Βασιλόπουλος - Σάρα Κόνερ: Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Ο ηθοποιός και η hair stylist αποφάσισαν να μείνουν κάτω από την ίδια στέγη στο Λος Άντζελες.

Γερές βάσεις αποδεικνύεται πως είχε η σχέση του Χρήστου Βασιλόπουλου με τη διάσημη Αμερικανίδα hair stylist Σάρα Κόνερ, με την οποία επανασυνδέθηκε λίγο πριν φύγει για τη Μαδαγασκάρη προκειμένου να συμμετάσχει στο «Nomads».

Η Σάρα, μάλιστα, είχε ταξιδέψει μέχρι την Αθήνα για να συναντήσει τον αγαπημένο της και να επιστρέψουν μαζί στο Λος Άντζελες όταν εκείνος βγήκε από το ριάλιτι. Πριν όμως ο Χρήστος φρόντισε να της γνωρίσει τη μητέρα του και τον μικρό αδελφό του, ενώ οι δυο τους δεν παρέλειψαν να επισκεφθούν ένα από τα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας. Μετά τη Μαδαγασκάρη όπου ο ήλιος και η θάλασσα ήταν τα στοιχεία που κυριαρχούσαν στο σκηνικό του «Nomads». Ο Χρήστος φάνηκε ότι λαχταρούσε να δει χιόνι. Ετσι, μαζί με την καλή του, έκανε ένα ρομαντικό ταξίδι στο γραφικό Μέτσοβο.

Σύμφωνα με τη real επιστρέφοντας στην Αμερική, το ζευγάρι πήρε τη μεγάλη απόφαση να συγκατοικήσει. Ο Χρήστος μετακόμισε στο σπίτι της αγαπημένης του, όπου την περιποιείται και της μαγειρεύει ελληνικές συνταγές. Ο ηθοποιός προσπαθεί να τη μυήσει στην ελληνική κουλτούρα και, εκτός από τη μεσογειακή κουζίνα, την ενθάρρυνε να μάθει και ελληνικά. Στο σπίτι μοιράζονται τις δουλειές ενώ από την πλευρά της και η Σάρα μυεί τον Χρήστο στην αμερικανική κουζίνα. Πρόσφατα, μάλιστα, τον έμαθε να φτιάχνει αμερικανικά μπισκότα.

Άλλωστε, οι δυο τους δείχνουν να έχουν σκεφτεί ένα κοινό μέλλον και τη δημιουργία οικογένειας. Είναι πολύ ερωτευμένοι και, όπως αποκάλυψε ο Χρήστος η Σάρα τον παρακολουθούσε σε κάθε επεισόδιο, ακόμη κι αν δεν καταλάβαινε λέξη από ελληνικά.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω μιας εφαρμογής όπου άνθρωποι κλείνουν ραντεβού χωρίς να γνωρίζονται (datting app). Το 2016 ο ηθοποιός και η Αμερικανίδα celebrity hair colourist έκαναν σχέση, μεσολάβησε ένα διάστημα λίγων μηνών που έμειναν μακριά, αλλά από το καλοκαίρι και μετά είναι ξανά μαζί και μάλιστα καλύτερα από ποτέ.

Εκτός από την προσωπική του ζωή, και στα επαγγελματικά του ο ηθοποιός φαίνεται να τα πηγαίνει καλά. Ο ίδιος συνεχώς «ψάχνεται», ενώ πηγαίνει συνέχεια σε κάστινγκ και προσπαθεί να κάνει το καλύτερο για την καριέρα του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved