Ναταλία Δραγούμη: Αποκαλύπτει αν αγχώνεται από τα νούμερα τηλεθέασης
Showbiz

Ναταλία Δραγούμη: Αποκαλύπτει αν αγχώνεται από τα νούμερα τηλεθέασης

Η Ναταλία Δραγούμη παρουσιάζει την εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε ναι», στην ΕΡΤ και μιλά για τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά και την αντιστοίχου περιεχομένου εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου

Ακόμη, κάνει λόγο για το ενδεχόμενο να εγκαταλείψει την υποκριτική για χάρη της παρουσίασης.

Φέτος συμπαρουσιαστής σου είναι ο Μιχάλης Μαρίνος. Πώς είναι η σχέση σας;

«Τόσο ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης πέρυσι όσο και ο Μιχάλης Μαρίνος φέτος δίνουν το δικό τους στίγμα στην εκπομπή. Με τον Μιχάλη γνωριζόμαστε γιατί έχουμε συνεργαστεί και στην κωμική σειρά «Ελα στη θέση μου» και μου αρέσει πάρα πολύ που λέει κάποια τραγούδια στην εκπομπή».

Υπάρχει το άγχος της τηλεθέασης;

«Οχι, γιατί αυτό δεν στο δημιουργεί η ΕΡΤ. Δεν ξέρω αν ήμουν σε άλλο κανάλι πώς θα αντιδρούσα, αλλά σαφέστατα, χωρίς να ασχολούμαι με τα νούμερα τηλεθέασης όταν μαθαίνω πως πηγαίνει πολύ καλά, αυτό μου δίνει τεράστια δύναμη και χαρά. Δεν υπάρχει, όμως το άγχος της τηλεθέασης. Φυσικά και χαίρομαι για την τηλεθέαση, αλλά δεν είναι αυτοσκοπός μου το νούμερα. Οταν δεν έχεις άγχος με τα νούμερα, μπορείς να παρουσιάσεις και ανθρώπους που μπορεί να έχουν τεράστιο ταλέντο, αλλά να μην έχουν γίνει ιδιαίτερα γνωστοί στο ευρύ κοινό. Ο μεγάλος συνθέτης και πρόεδρος της ΕΡΤ Χρήστος Λεοντής είχε πει στον μαέστρο μας στην πρώτη σεζόν της εκπομπής πως πρέπει να ψάχνει νέους ερμηνευτές με φωνάρες. Αυτό αυτομάτως σε απαλλάσσει από το άγχος της τηλεθέασης και είναι μια οδηγία που σε βάζει σε άλλα μονοπάτια».

Πρόσφατα αλλάξατε μέρα προβολής με το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» του ΣΚΑΪ.

«Αυτό δεν έγινε από ανταγωνισμό των δύο εκπομπών, ήταν αλλαγές που έγιναν στο πρό¬γραμμα των δύο καναλιών. Το ΣΚΑΪ άλλαξε το «Στην υγειά μας» λόγω του ριάλιτι επιβίωσης «Survivor» και εμείς αλλάξαμε ημέρα από Παρασκευή Σάββατο, γιατί δεν είναι ωραίο δύο εκπομπές με την ίδια θεματολογία να προβάλλονται την ίδια ώρα. Κι αυτό γιατί μπορεί να συμπέσει η θεματολογία τους και να έχουν και οι δύο αφιέρωμα στον ίδιο άνθρωπο. Βέβαια, την απόφαση αυτή την πήρε η ΕΡΤ, εγώ δεν είχα καμία ανάμειξη».

Θα μπορούσες να αφήσεις την υποκριτική και να επιλέξεις την παρουσίαση;

«Εχω ξεκινήσει ως παρουσιάστρια από τα 25 μου, από το τότε Φιλμνετ, στην εκπομπή «Τα αστέρια της πόλης» με καλεσμένους τον Λάκη Λαζόπουλο, την Ελλη Πασπαλά, τη Σμα-ράγδα Καρύδη και άλλους. Στη συνέχεια α-κολούθησε η εκπομπή μαγειρικής και τώρα αυτό. Νιώθω, λοιπόν, ηωςέχω'διανύσει μια πορεία στην παρουσίαση. Μπορεί η θεματο¬λογία τους να είναι διαφορετική, αλλά νιώθω πως έχω εξελιχθεί. Παρ' όλα αυτά, ποτέ δεν θα μπορούσα να ζήσω χωρίς την υποκριτι¬κή στη ζωή μου και χωρίς το θέατρο. Αυτή την περίοδο, εκτός από την εκπομπή, παίζω στο θέατρο «Λαμπέτη» στην παιδική παρά¬σταση «Το όνειρο του σκιάχτρου» του Ευγένιου Τριβιζά σε μουσική Μίμη Πλέσσα. Παράλληλα, κάνω πρόβες για την παράσταση «Ζητείται ψεύτης» που θα ανέβει στο «Παλ¬λάς» και έχουμε με τον σύζυγο μου το «Μέλι Γάλα» στην Ελληνογερμανική Αγωγή», λέει στη Real life.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved