Αθηνά Οικονομάκου: «Ναι, θέλω ένα δεύτερο παιδί»
Showbiz

Αθηνά Οικονομάκου: «Ναι, θέλω ένα δεύτερο παιδί»

Για τα επόμενα θεατρικά της σχέδια αλλά και για το αν θα ήθελε ένα δεύτερο παιδί, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Αθηνά Οικονομάκου

Θα ήθελες ένα δεύτερο παιδί;
«Ναι, θέλω ένα δεύτερο παιδί, αλλά όχι ακόμη. Δεν είναι ποτέ δεδομένο το πότε θέλεις. Και το πρώτο δεν ήρθε στη λογική του «α, τώρα θέλω». Το συζητάς με τον σύντροφο σου και βέβαια αυτά τα πράγματα έρχονται και μόνα τους, προκύπτουν. Δεν θέλω να καθυστερήσει πολύ, αλλά θέλω πρώτα να βρω τους ρυθμούς μου και μετά να αρχίσω να το σκέφτομαι. Πότε βέβαια δεν ξέρεις τι έρχεται στη ζωή»

Θεατρικά ετοιμάζεις κάτι; «Εχω συζητήσει για αρκετά πράγματα, αλλά δυσκολεύομαι πολύ να πω το «ναι». Μου φαίνεται αδιανόητο αυτήν τη στιγμή για μία ολόκληρη σεζόν να έρχεται το βράδυ και να μην κοιμίζω εγώ το παιδί μου. Προσπαθώ να εξοικειωθώ με την ιδέα. Εάν δεν τα καταφέρω, δεν θα το κάνω και θα κάνω και την επόμενη σεζόν μόνο τηλεόραση. Συζητώ διάφορα πράγματα, θα δούμε»

Ποιος θα είναι ο επόμενος προορισμός;
«Η επόμενη εκδρομή θα είναι εντός Ελλάδος. Γιατί είναι πιο εύκολο. Δεν έχω ακόμη αποφασίσει να αφήσω το μωρό και να πάω ταξίδι με τον Φίλιππο. Ο,τι έχουμε κάνει μέχρι τώρα είναι μαζί με το μωρό. Είναι δύσκολο να το αφήσουμε. Οπότε το επόμενο θα είναι εντός», λέει η ηθοποιός στο Tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved