Ανδρέας Βούλγαρης: «Έρχονται, μας δίνουν συγχαρητήρια και μας δείχνουν την αγάπη τους»
Showbiz

Ανδρέας Βούλγαρης: «Έρχονται, μας δίνουν συγχαρητήρια και μας δείχνουν την αγάπη τους»

Τα μέλη της μπάντας του Νίκου Μουτσινά που ξεσηκώνουν τα μεσημέρια κοινό και τηλεθεατές, λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του δεύτερου τους single μιλούν για τη συνεργασία τους με την εκπομπή «Για την παρέα»

Εσείς επιλέγετε τα τραγούδια για κάθε βίντεο που προβάλλεται; Έχει προηγηθεί σύσκεψη προκειμένου να πετύχετε το κατάλληλο τραγούδι;

«Γενικά όλο αυτό που βλέπετε με τα τραγούδια ετοιμάζεται κάνα μισάωρο πριν ξεκινήσει η εκπομπή. Στην αρχή το ετοιμάζαμε εγώ με μια κοπέλα την Κατερίνα Μου έλεγε τα βίντεο και της έβρισκα τραγούδια Στη συνέχεια ανακάλυψαν όλοι πόσο χαβαλέ είχε αυτή η διαδικασία και φτάσαμε σε σημείο, την ώρα που το φτιάχναμε, να έρχονται μέχρι και οι κάμεραμαν και να προτείνουν τραγούδια Κάποιες φορές κάποια είναι πετυχημένα και τα βάζω. Γενικά είναι ίσως το πιο ευχάριστο κομμάτι της εκπομπής αυτή η ώρα»

Περιμένατε η εκπομπή να έχει τόσο μεγάλη ανταπόκριση στους τηλεθεατές;
«Εγώ το πίστευα από την αρχή ότι θα πάει καλά. Τόσο πολύ ίσως όχι, αλλά πίστευα ότι θα είναι κάτι πολύ καλό λόγω του Νίκου»
Ο κόσμος που έρχεται στο στούντιο τι σας λέει;
«Έρχονται, μας δίνουν συγχαρητήρια και μας δείχνουν την αγάπη τους. Γενικά παίρνουμε πολλή αγάπη από τον κόσμο σε σημείο που δεν το πιστεύουμε ότι γίνεται. Είμαστε πολύ τυχεροί που συμβαίνει και τους ευχαριστούμε πολύ για αυτό», λέει ο Ανδρέας Βούλγαρης στο Tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved