Γιώργος Πάντζας: «Η σύζυγός μου είναι ο φύλακας άγγελος μας»
Showbiz

Γιώργος Πάντζας: «Η σύζυγός μου είναι ο φύλακας άγγελος μας»

Έχει προσωπικό φύλακα άγγελο τη σύζυγο του Στέλλα, συνοδοιπόρο του για σαράντα ολόκληρα χρόνια.

O Γιώργος Πάντζας σε πρόσφατη συνέντευξή του, μίλησε για το πώς κράτησε δεμένη την οικογένεια του και για τα εγγόνια του τα οποία βλέπουν τις ταινίες του και λένε τις ατάκες του.

Με τη σύζυγο σας Στέλλα έχετε αποκτήσει δύο παιδιά, την Καίτη και τον Σπύρο. Έπειτα από μια τόσο λαμπερή ζωή πώς κρατήσατε δεμένη την οικογένεια;

«Η σύζυγος μου η Στέλλα είναι ο προσωπικός μου άγγελος. Είναι ο φύλακας άγγελος των παιδιών μου και των εγγονιών μου. Είναι ο συνδετικός κρίκος όλης της οικογένειας. Είναι αυτή που κρατά τις ισορροπίες ώστε να είμαστε αγαπημένοι και μονοιασμένοι εδώ και 40 χρόνιο. Παρότι η ζωή μου ήταν λαμπερή, δεν σας κρύβω ότι το περισσότερο και αληθινό φως το βρίσκω στην οικογένεια μου».

Τα παιδιά με τι ασχολούνται; Τα εγγόνια τι λένε στον παππού; Βλέπουν τις ταινίες του;
«Ο Σπύρος είναι εκλεγμένος περιφερειακός σύμβουλος στην Αττική και εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα. Η Καίτη, που μου έχει χαρίσει δύο εξαιρετικά εγγόνια, έχει μια μικρή επιχείρηση αισθητικής και τα καταφέρνει μια χαρά. Τα εγγόνια μου, η Στελλίτσα μου και ο Γρηγόρης μου, δέκα και έξι ετών, αντίστοιχα, βλέπουν τις ταινίες, γελάνε και λένε τις ατάκες μου. Ο Γρηγόρης μου είναι αεκτζής σαν κι εμένα και φοράει τη φανέλα του Μάνταλου. Είναι δυο πολύ καλά παιδιά και θέλω ο θεός να μου δώσει υγεία για να σταθώ δίπλα τους όσο περισσότερα χρόνια γίνεται».

Εχετε πει: «Αγγίζεις τον κόσμο περισσότερο με το γέλιο παρά με το δράμα». Γιατί;
«Οταν ο κόσμος καθημερινά ζει το δράμα της βιοπάλης, ο μόνος τρόπος για να τον βγάλεις από τις όποιες αρνητικές σκέψεις είναι το γέλιο, η κωμωδία, η χαρά. Είναι ο μοναδικός τρόπος για να του γεμίσεις τις μπαταρίες ώστε να έχει διάθεση για ζωή», λέει στην Espresso.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved