Ελένη Καρακάση: «Είμαι άνθρωπος με αντοχές και αισθάνομαι καλά όταν δουλεύω»
Showbiz

Ελένη Καρακάση: «Είμαι άνθρωπος με αντοχές και αισθάνομαι καλά όταν δουλεύω»

Η Ελένη Καρακάση πρωταγωνιστεί στις παραστάσεις «Τι τραβάμε και εμείς οι μάνες» και «Τρελαντώνης», ενώ παράλληλα, εκτελεί και χρέη δασκάλας στο σόου του ΑΝΤ1 «YFSF».

Πώς τα προλαβαίνεις;
«Η πρώτη δουλειά που έκλεισα ήταν ο «Τρελαντώνης», για την οποία ήξερα ότι θα έχω παραστάσεις κάθε Σαββατοκύριακο και από την αρχή του εκάστοτε μήνα θα ενημερωνόμουν για τις καθημερινές. Έπειτα έκλεισα τη βραδινή παράσταση «Τι τραβάμε και εμείς οι μάνες», που παίζουμε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, επομένως όταν μου πρότειναν το «yfsf», το οποίο μαγνητοσκοπείται κάθε Τετάρτη για να προβληθεί την Κυριακή, ήρθαν κάπως τα πράγματα ωρολογιακά, ημερολογιακά, χρονικό και κούμπωσαν μεταξύ τους. Είναι αρκετά δύσκολο. Υπάρχουν μέρες που φεύγω από το σπίτι μου στις οκτώ το πρωί και γυρίζω την επομένη. (Γελάει.)»

Υπήρξε στιγμή που να έπιασε τον οργανισμό της να εξαντλείται; «Να σου πω την αλήθεια, περισσότερο κουράστηκα την προηγούμενη εβδομάδα γιατί πέρασα ένα κρύωμα που με «χτύπησε» στη φωνή και έπρεπε να παίρνω κορτιζόνη για να ανοίξει και να βγάλω τις παραστάσεις. Αυτό ήταν εξαντλητικό. Γενικά, όμως, είμαι άνθρωπος με αντοχές και αισθάνομαι καλά όταν δουλεύω»

Οπότε δεν μετανιώνει που τρέχει αυτόν τον μαραθώνιο; «Δεν μετανιώνω γιατί ήξερα τι με περίμενε, αλλά, σίγουρα, όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό. Πιστεύω ότι με τον σωστό προγραμματισμό όλα τα πράγματα γίνονται. Μπορώ να σου πω, δηλαδή, ότι και το σπίτι μου καθαρίζω, μαγειρεύω και στη λαϊκή μου θα πάω. Απλά ξυπνάω στις έξι το πρωί», λέει η ηθοποιός στο MYTV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved