Κώστας Χατζής: «Αγωνίστηκα πολύ και με το τραγούδι»
Showbiz

Κώστας Χατζής: «Αγωνίστηκα πολύ και με το τραγούδι»

Για τις δύσκολες στιγμές που έχει βιώσει αλλά και για την οικογένεια του, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Κώστας Χατζής, ο οποίος εξομολογήθηκε πως του είχε περάσει από το μυαλό η σκέψη να αυτοκτονήσει.

«Πείνασα, έτρωγα σήμερα και μετά από τρεις μέρες... μετά από 5 μέρες... δεν θα σου πω την αλήθεια για το πόσες μέρες έκανα να φάω... είχα διαβάσει κάποια πράγματα και με βοηθούσαν... δεν θα σου πω πόσες μέρες κοιμήθηκα σε παγκάκια... "νοίκιασα" απέναντι από το παλάτι, στο Βασιλικό Κήπο, ένα παγκάκι, πήδαγα μέσα και πήγαινα εκεί και κοιμόμουν. Είχα διαβάσει πως όταν ο Γκάντι έκανε την απεργία πείνας, του πήγαιναν κάθε πρωί ένα ποτήρι χυμό πορτοκάλι. Πήγαινα στην Πλατεία θεάτρου, όπου στεγάζονταν τα μανάβικα και είναι επικλινές το έδαφος, εκεί μπορεί να έφευγε από τον πάγκο του μανάβη ένα πορτοκάλι ή κανένα μήλο, έτσι πήγαινα κι έβρισκα ένα πορτοκάλι ή μήλο, το έπλενα και το έτρωγα με τη φλούδα μαζί. Έτρωγα αυτό και με κράταγε... μιλάμε για φοβερή πείνα... Αγωνίστηκα πολύ και με το τραγούδι. Παρουσιαζόμουν και τραγούδαγα πότε σα Βραζιλιάνος, πότε σα Σπανιόλος, για την επιβίωση»

Η ζωή όμως σας αντάμειψε αργότερα, βγάλατε πολλά χρήματα από τη δουλειά σας.

«Ναι, έβγαλα, αλλά δεν κοίταζα μόνο τον εαυτό μου, μ' ενδιέφερε και η φυλή μου, που ακόμα υποφέρει. Τους αφήνουν να κάνουν όλων των μορφών τα εγκλήματα και να γίνονται μισητοί από τους ανθρώπους. Τους αφήνουν να λένε ψέματα, να κλέβουν, να κάνουν ναρκωτικά... γιατί; Σήμερα έρχονται από το Πακιστάν κι από διαφορά μέρη και τους δίνουν δικαιώματα, αυτοί έχουν τόσες χιλιάδες χρονιά εδώ, γιατί δε έσκυψαν επάνω από το προβλήματα τους; Έχουν δοθεί χρήματα για να βοηθηθούν και τους τα έχουν "φάει"»

Συμβιβαστήκατε ποτέ; «Έχω 6 παιδιά. Η πρώτη μου σύζυγος έφυγε από τη ζωή, με την οποία έκανα 4 παιδιά. Μετά ξαναπαντρεύτηκα κι απέκτησα άλλα 2 παιδιά. Η μικρή μου κόρη είναι 15 χρονών κι έχει πάρει όλη τη... γυφτιά, εννοώ όλο το ταπεραμέντο. Ετοιμόλογη με πολύ χιούμορ. Τη βγάζω και τραγουδάει κα¬μιά φορά, είναι άλλο πράγμα», λέει ο ίδιος στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved