Βαλάντης: «Έχω κάνει έναν γάμο και έχω τρία παιδιά με τρεις διαφορετικές γυναίκες»
Showbiz

Βαλάντης: «Έχω κάνει έναν γάμο και έχω τρία παιδιά με τρεις διαφορετικές γυναίκες»

Ο Βαλάντης έχει καταφέρει να έχει πολύ καλή σχέση με τις μητέρες των παιδιών του.

Μπορεί να έχει ανέβει μια φορά τα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά έχει τρια παιδιά από διαφορετικές γυναίκες.

Ο τραγουδιστής προσπαθεί να βλέπει συχνά τα παιδιά του και νς περνάει χρόνο μαζί τους.

Πώς είσαι στην προσωπική σου ζωή;

«Είμαι πολύ ωραία, ήρεμος, ευτυχισμένος, ερωτευμένος μ' έναν άνθρωπο, εδώ και 2 χρόνια περίπου, που είναι δίπλα μου κι είμαι δίπλα της. Περνάμε υπέροχα, δεν έχουμε κανένα όνειρο γάμου ή παιδιών, γιατί έχει κι εκείνη τα παιδάκια της, είναι στην ίδια μοίρα όπως κι εγώ... είμαστε ζωντοχήροι με παιδιά»

Που σημαίνει ότι αποκλείεις το ενδεχόμενο να ξαναπαντρευτείς και να κάνεις ακόμα ένα παιδί;

«Νομίζω πως το αποκλείω, αλλά ποτέ μη λες ποτέ. Έχω κάνει στο παρελθόν ένα γάμο κι έχω 3 παιδιά, με 3 διαφορετικές γυναίκες. Καταστρέφει τη γυναίκα αν κάνεις 3 παιδιά με μια γυναίκα»

Γιατί το λες αυτό;

«Τι να πρωτοκοιτάξει; Τον εαυτό της ή τα 3 παιδιά; Το λέω για χιούμορ αλλά στην ουσία αν το δείς σοβαρά... Μέχρι να φτάσει την ηλικία των 9 ετών το παιδί, η γυναίκα δε θα έχει προσωπική ζωή»

Πώς καταφέρνεις και τα βλέπείς όλα σου τα παιδιά;

«Η μικρή μου κορούλα, η Ειρήνη, είναι 4 χρονών, η μεσαία μου κόρη η Ιωάννα είναι 7 ετών, κι ο γιος μου είναι 15 ετών. Έχουν επαφή μεταξύ τους. Η μικρούλα ακόμα δεν μπορεί να καταλάβει τι είναι ο αδελφός και η αδελφή»

Τα φέρνεις σε επαφή όλα μαζί;

«Ναι, τα φέρνω, όχι συχνά, δε μπορείς να τα μαζέψει όλα μαζί, γιατί η μεσαία μου είναι στη Βέροια. Τα δύο που είναι εδώ βρίσκονται πιο συχνά, υπάρχει και χάσμα ηλικίας. Ο γιος μου με την 7χρονη κόρη μου μιλάει και στο τηλέφωνο. Είναι δύσκολος ο ρόλος να φέρεις σ' επαφή τα 3 παιδιά και ο χρόνος να είναι ευδόκιμος μαζί τους. Πάντα εξαρτάται από τη μητέρα το να σε κρατήσει σε καλή επαφή με το παιδί. Νομίζω ότι και οι 3 γυναίκες κρατάνε μια πολύ ωραία ισορροπία μετά παιδιά, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα»

Ποιο είναι το συναίσθημα που κυριαρχεί όταν παύει ο έρωτας και ο συνδετικός κρίκος στη σχέση είναι ένα παιδί;

«Σε ό,τι αφορά εμένα αισθάνομαι ότι έχω τρεις ανθρώπους που μπορώ να μοιραστώ τα πάντα μαζί τους».

Είναι και οι τρείς προηγούμενες σύντροφοι σου, με τις οποίες απέκτησες παιδιά, δίπλα σου;

«Φροντίζω να το νιώθουν αυτό. Η τωρινή σύντροφός μου, με είδε να έχω οικειότητα με μια από τις προηγούμενες συντρόφους μου που έχουμε κάνει παιδί, να τη φιλάω μ' εγκάρδιο χαιρετισμό, γιατί είναι η οικογένεια μου, δεν έχει πάψει να είναι. Η σύντροφός μου το καταλαβαίνει, όπως καταλαβαίνει ότι την αγαπώ. Της αρέσει και μου λέει μπράβο που κατάφερα να έχω αυτή τη σχέση με τις συντρόφους και τα παιδιά μου. Φέρομαι δίκαια, δεν προσέχω το ένα παιδί περισσότερο από το άλλο, το βλέπουν αυτό» εξήγησε στο Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved