Μαριέλλα Σαββίδου: «Δουλεύω κι εγώ στην εκπομπή Bons Baisers d’ Europe»
Showbiz

Μαριέλλα Σαββίδου: «Δουλεύω κι εγώ στην εκπομπή Bons Baisers d’ Europe»

Η Μαριέλλα Σαββίδου, που αγαπήθηκε από την τηλεοπτική σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη «Εθνική Ελλάδος» -όπου υποδύθηκε μοναδικά τη Στάλω-, είναι με μια βαλίτσα στο χέρι και ταξιδεύει μεταξύ Ελλάδας, Γαλλίας και Κύπρου, τρέχοντας να προλάβει τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της.

Στην Ελλάδα παίζει στο μιούζικαλ «Μαριχουάνα Stop!», κρατώντας τον ρόλο της Γαλλίδας Ζορζέτ, στην Κύπρο πρωταγωνιστεί στο σίριαλ «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», που προβάλλεται από τον Alpha Κύπρου, ενώ κάθε Δευτέρα πετάει για Γαλλία. Εκεί εκπροσωπεί τη Μεγαλόνησο στην εβδομαδιαία εκπομπή «Bons Baisers d’ Europ» του κρατικού καναλιού France 2. Η αλήθεια είναι πως η εν λόγω εκπομπή είναι μία από τις πιο γνωστές τηλεοπτικές παραγωγές της χώρας και από εκεί άρχισε την καριέρα του ως παρουσιαστής και ο Νίκος Αλιάγας, ενώ τώρα την παρουσίαση έχει ο Στεφάν Μπερν.

Οι συμμετέχοντες από διάφορες ευρωπαϊκές χώρες έχουν την ευκαιρία να ετοιμάσουν κάποια θέματα ποικίλης ύλης και στη συνέχεια τα παρουσιάζουν ζωντανά στην εκπομπή. «Δουλεύω κι εγώ στην εκπομπή Bons Baisers d’ Europe, η οποία είναι ψυχαγωγική και αποτελείται από παρουσιαστές της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εγώ εκπροσωπώ την Κύπρο και μιλάμε για διάφορα θέματα της καθημερινότητας μας, της επικαιρότητος, μπορούμε να πούμε ήθη και έθιμα της χώρας μας, συνήθειες μας και όλα αυτά που μας φέρνουν πιο κοντά τον έναν στον άλλον ως λαούς» αποκάλυψε στην «Espresso» η Μαριέλλα Σαββίδου.

Παρά την κούραση που νιώθει καθημερινά με τόσες υποχρεώσεις, δηλώνει δημιουργική και απόλυτα χαρούμενη: «Είμαι και στον Alpha Κύπρου, στο πετυχημένο σίριαλ "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα". Έχουμε όλα το ελληνικά ζευγάρια και συμμετέχουν και δύο έξτρα κυπριακά που προστίθενται στην ιστορία. Εγώ είμαι η Κύπρια που φέρνω με το ζόρι τον Έλληνα (Αλέξανδρος Παρίσης) στην Κύπρο από την Ελλάδα. Ή ηρωίδα μου είναι μια Σουσού, λίγο στην κοσμάρα της, η οποία σκέφτεται και κάτι καινούργιο που θα κάνει την επόμενη μέρα. Κάνει συνέχεια καινούργιες δραστηριότητες. Ο άντρας μου είναι σεφ, αυτός μαγειρεύει, αυτός καθαρίζει, αυτός στρώνει και βάζει πλυντήρια, εγώ δεν κάνω τίποτα. Εγώ δουλεύω και έχουν αντιστραφεί οι όροι του ζευγαριού και αυτό έχει πολλή πλάκα». Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που παίρνουν το μέρος της σε αυτή τη σχέση και της λένε «καλά κάνεις», βλέποντας στο πρόσωπο της και μια κατάσταση την οποία πιθανόν να ήθελαν να ζήσουν και οι ίδιοι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved