Μπέτυ Μαγγίρα: Αυτή είναι η μεγαλύτερη φοβία της
Showbiz

Μπέτυ Μαγγίρα: Αυτή είναι η μεγαλύτερη φοβία της

Είναι αναμφισβήτητα μια από τις ωραιότερες τηλεοπτικές παρουσίες.

Η Μπέτυ Μαγγίρα σε πρόσφατη συνέντευξη της αναφέρθηκε στο πέρασμα του χρόνου και αποκάλυψε όλα εκείνα που φοβάται πως δεν θα προλάβει.

«Αυτή είναι η μεγαλύτερή μου φοβία. Με κοντράρει πολύ ο χρόνος, γιατί είμαι άνθρωπος της τάξης. Μου αρέσει να τα έχω όλα τακτοποιημένα: Τα ρούχα μου, το σπίτι μου, τη ζωή μου, την καθημερινότητά μου. Και για να το πετύχω αυτό, ταλαιπωρούμαι. Αγωνίζομαι για να τα έχω όλα στην εντέλεια. Τα παιδιά, τον Δημήτρη (σ.σ. τον σύζυγό της, Δημήτρη Μάζη), τη δουλειά, όλα. Εννοείται ότι δεν είμαι η «τέλεια γυναίκα» κι ας είμαι τελειομανής. Αυτό με κουράζει πολύ, γιατί είμαι αγχώδης άνθρωπος – αν και τα τελευταία χρόνια το έχω περιορίσει κάπως. Βελτιώθηκα. Μεγάλωσε η υπομονή μου, που κάποτε δεν είχα καθόλου. Πλέον, απολαμβάνω πιο πολύ τη ζωή μου και την ουσία των πραγμάτων», λέει στο Omikron ενώ αναφέρει τα πράγματα στα οποία θεωρεί πως δεν είναι καλή.

«Στον χορό. Μου αρέσει, αλλά δεν είμαι τόσο καλή. Βαριέμαι να γυμνάσω το σώμα μου, να το προετοιμάσω και να μπω στη διαδικασία να προπονηθώ. Πολύ καλή χορεύτρια δεν θα γίνω ποτέ. Όπως δεν είμαι καλή μαγείρισσα», λέει μεταξύ άλλων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved