Ταμίλα Κουλίεβα: «Η Αθήνα σαν αύρα μου ταιριάζει καλύτερα»
Showbiz

Ταμίλα Κουλίεβα: «Η Αθήνα σαν αύρα μου ταιριάζει καλύτερα»

Η Ταμίλα Κουλίεβα μπορεί να είναι από τη Μόσχα, όμως την Ελλάδα την θεωρεί δεύτερη πατρίδα της. 

Η ηθοποιός μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα στις δυο χώρες και όταν είναι στη μια της λείπει η άλλη. Αλλά, όπως είπε σε συνέντευξή της η Αθήνα της ταιριάζει περισσότερο.

Πώς βιώσατε το κομμάτι της ζωής σας στον τόπο που γεννηθήκατε, τη Μόσχα;

«Κανονικά! Με όλες τις δυσκολίες, τις χαρές, τις πιέσεις από τα άσχημα, αλλά και τις απολαύσεις από τα όμορφα! Γιατί αυτά (τα όμορφα) ξεχνιούνται εύκολα! Πηγαίναμε, ας πούμε, και βλέπαμε παραστάσεις στο Μπολσόι με τεράστια ονόματα όπως του Βασίλιεβ, με εισιτήριο κινηματογράφου. Ο πολιτισμός και η παιδεία ήταν στις πρώτες προτεραιότητες του κράτους, σε αντίθεση με πολλές άλλες χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, που είναι μόνο στα λόγια! Γενικά όμως, πάντα ό άνθρωπος προσπαθεί να ανταπεξέλθει, να αντισταθεί, να παλέψει με τις δυσκολίες, αναζήτηση του φωτός μας καλύτερης ζωής»

Θεωρείτε πως τα παραδοσιακά συστήματα παλινδρομούν μέσα στα αδιέξοδα τους και πισωγυρίζουν;

«Δεν δικαιολογείται η άνοδος του φασισμού στις κοινωνίες! Αυτό σημαίνει πως το μάθημα της ιστορίας διδάσκεται με λάθος τρόπο! Μετά από καιρό θα ρωτάμε πώς βιώσατε το κομμάτι της ζωής σας στην εποχή της κρίσης; Το ένστικτο της επιβίωσης ωθεί τον άνθρωπο να παλέψει για τη ζωή».

Σας ταιριάζει περισσότερο η Αθήνα ή η Μόσχα;

«Είναι δύο υπέροχες πόλεις, διαφορετικού μεγέθους, κλίματος, ιστορικού βάθους. Όταν είμαι στη μία, μου λείπει η άλλη. 'Ομως πρέπει να σας ομολογήσω πως πλέον η Αθήνα σαν μέγεθος, σαν κλίμα και σαν αύρα μου ταιριάζει καλύτερα!» είπε στον Τηλεθεατή

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved