Ελένη Τσολάκη: Μετά το κόψιμο της εκπομπής της είδε «άσπρη μέρα»
Showbiz

Ελένη Τσολάκη: Μετά το κόψιμο της εκπομπής της είδε «άσπρη μέρα»

Μετά το κόψιμο της εκπομπής «Τι λέει;», η Ελένη Τσολάκη συνεχίζει διαφορετικά την καθημερινότητά της!

Η παρουσιάστρια, μας έχει ενημερώσει εδώ και μέρες πως βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και η τελευταία φωτογραφία που ανέβασε δείχνει την ίδια να ποζάρει στα χιόνια!

«Κοιτα να δεις που ηρθε κιολας...ασπρη μερα!! Χαμογελα κ ολα γυρω σου θα ειναι ωραια!Καλη μας Κυριακη!! #happy #smile #sunday #funday #enjoy #live #dreams #dreamon», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.
Να θυμίσουμε πως όταν ανακοινώθηκε το κόψιμο της εκπομπής, είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό μια φωτογραφία όλης της ομάδας της εκπομπής «Τι λέει» και είχε γράψει:

«Ήταν ένα όμορφο, γεμάτο, πλήρες ταξίδι και νιώθω ευγνώμων που το έζησα!! Έμαθα, είδα, γνώρισα σαν να μεγάλωσα λιγάκι μέσα μου... κρατάω για μένα όλες εκείνες τις γλυκές στιγμές, τις αγωνίες, τα βλέμματα, τις σκέψεις, τις λέξεις, τις στιγμές που έκαναν αυτό το ταξίδι μοναδικό... γιατί τα πολύτιμα τα κρατάς φυλαγμένα για σένα!! Ευχαριστώ μέσα απ τη καρδιά μου τη καθημερινή μου «οικογένεια», ένας ένας και όλοι μαζί το κάνατε να συμβεί!! Θα μου λείψετε... Πάμε γι’ άλλα... και θα τα ξαναπούμε σύντομα!!! Και να θυμάστε... τα όνειρα μπορεί να μας ταλαιπωρούν λίγο, αλλά την κατάλληλη στιγμή πραγματοποιούνται!!!».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση παρακάτω...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved