«Είναι η τρίτη χρονιά που µας χωρίζουν με τον Φάνη. Μήπως ξέρουν κάτι παραπάνω και επιµένουν τόσο»
Showbiz

«Είναι η τρίτη χρονιά που µας χωρίζουν με τον Φάνη. Μήπως ξέρουν κάτι παραπάνω και επιµένουν τόσο»

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και ο Φάνης Μουρατίδης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του καλλιτεχνικού χώρου της χώρας μας και έχουν αποκτήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια, καθώς έχουν και δύο γιους. 

Όμως, το ζευγάρι όλα αυτά τα χρόνια που είναι μαζί, έχει ακούσει ή διαβάσει πολλές φορές πως... χώρισε, χωρίς όμως αυτό να ισχύει! Η ηθοποιός μιλάει για αυτό και αποκαλύπτει αν υπήρξαν ποτέ γκρίζα σύννεφα στον γάμο τους...

Εξαιρετικά πάει η «Επιστροφή», αλλά και το «Πέτα τη φριτέζα» του ΑΝΤ1 που παίζει ο σύζυγός σου Φάνης Μουρατίδης. Δεν έχετε χωρίσει, έτσι; Μη φουντώσεις... Πλάκα κάνω!

(Σ.σ.: γελάει.) Είναι η τρίτη χρονιά που µας χωρίζουν, τι να πω; Αφού έχω προβληµατιστεί µήπως ξέρουν κάτι παραπάνω και επιµένουν τόσο. Τι επιµονή και αυτή, όµως; Σου λένε «το γράφουµε, το γράφουµε, ε, θα πέσουµε µέσα κάποτε».

Μου αρέσει που κάνεις χιούμορ με αυτό.

Εχω περάσει όλα τα στάδια, τι να κάνω; Είναι µια κακοήθεια που δεν ισχύει και που δεν είναι καλό να κυκλοφορεί ούτε για τα παιδιά, ούτε για κανέναν. Είναι όµως η «καραµέλα» τους, δυστυχώς.

Σημασία έχει ότι δεν υπάρχουν γκρίζα σύννεφα.

Ούτε γκρίζα σύννεφα, ούτε βροχές, ούτε καταιγίδες. Ας χαλαρώσουν πια!

Ο ρόλος της μητέρας είναι ο πιο σημαντικός για σένα, Αννα-Μαρία;

Για κάθε µητέρα δεν είναι; Να βάλεις ρόλους, καριέρες πάνω από τα παιδιά σου; Μου φαίνεται αληθινά αδιανόητο.

Είναι μια παρηγοριά ότι έχεις τον Φάνη και τα παιδιά σας, έχοντας χάσει τη μητέρα σου;

Μια µεγάλη παρηγοριά, ναι! Αλλά κανείς δεν µπορεί να την αντικαταστήσει. Μπορεί να γλυκάνει τον πόνο, αλλά ο πόνος, όπως ξέρεις καλά κι εσύ δυστυχώς, είναι πάντα εκεί... Απλώς, οφείλεις να πας µπροστά. Να προχωρήσεις όσος κι αν είναι ο πόνος σου. Προχωράς δίνοντας σηµασία µόνο στην ουσία πια και κοιτώντας να απολαµβάνεις την κάθε µέρα, να µην «ξοδεύεσαι» άσκοπα.

Να αδράξουμε την κάθε μέρα. Αυτό έχει σημασία.

Αυτό ακριβώς. Να χαιρόµαστε µε αυτά που έχουµε, να δίνουµε σηµασία στα µικρά που είναι µεγάλα, να µην ξεχνάµε ότι είναι ένα µεγάλο δώρο η ζωή και δεν πρέπει να την ξοδεύουµε σε µικρότητες και σε τοξικά πράγµατα ή σε τοξικούς ανθρώπους.

Θέατρο υπάρχει στα επόμενα σχέδιά σου Αννα-Μαρία;

Θέατρο υπάρχει πάντα στα σχέδιά µου. Φέτος, µε τα απαιτητικά γυρίσµατα της σειράς -τα περισσότερα είναι εξωτερικά και πολύ δύσκολαδεν µπόρεσα να κάνω θέατρο και µου λείπει πολύ. Κάτι συζητώ για τον επόµενο χειµώνα. Θα σ’ τα πω όλα.

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved