Μουζουράκης-Σολωμού: Μαζί και ερωτευμένοι, παρά τη χιλιομετρική απόσταση που τους χωρίζει!
Showbiz

Μουζουράκης-Σολωμού: Μαζί και ερωτευμένοι, παρά τη χιλιομετρική απόσταση που τους χωρίζει!

Ο έρωτας καλά κρατεί για τον Πάνο Μουζουράκη και τη Μαρία Σολωμού, που, παρά τη χιλιομετρική απόσταση που τους χωρίζει, εξακολουθούν να είναι μαζί και ερωτευμένοι. 

Ο ηθοποιός και τραγουδιστής, τηρώντας την υπόσχεση που έχει δώσει στον εαυτό του να ακολουθήσει το όνειρό του και να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στη Μέκκα της παγκόσμιας σόουμπιζ, βρίσκεται εδώ και αρκετές εβδομάδες στο Λος Αντζελες. Μια κίνηση, που εκτός από την καριέρα του βάζει σε… δοκιμασία και τη σχέση του με τη Μαρία Σολωμού.

Μια σχέση, βέβαια, που έπειτα από εννέα χρόνια έχει αποδείξει πως αντέχει και στις πιο δύσκολες συνθήκες. Δεν είναι η πρώτη φορά που το ζευγάρι αναγκάζεται να μείνει χώρια λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και πέρυσι, όταν ο Πάνος είχε φύγει ξανά για το Λος Αντζελες μόνος του, καταφέρνοντας να εξασφαλίσει έναν ρόλο στο δεύτερο μέρος της ταινίας «Mamma mia».

Για μια ακόμη φορά, λοιπόν, ο Πάνος και η Μαρία συζήτησαν το μέλλον της σχέσης τους και αποφάσισαν να στηρίξει ο ένας τον άλλο στις επιλογές του. Η αγάπη που τους δένει, άλλωστε, φαίνεται σε κάθε τους εμφάνιση, όπως φάνηκε και όταν, λίγες ημέρες πριν από την αναχώρηση του Πάνου, βρέθηκαν να διασκεδάζουν με φίλους και να είναι ιδιαίτερα τρυφεροί ο ένας με τον άλλο.

Από την πλευρά της, η Μαρία Σολωμού πρόσφατα έκανε γνωστή τη στάση της δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Οχι, δεν θα χωρίσουμε. Δεν μπορώ να προεξοφλήσω τίποτα. Δεν ξέρεις ποτέ τι γίνεται στη ζωή. Του εύχομαι να μένει εκεί και να έρχεται εδώ για δύο μήνες τον χρόνο και να κάνει αυτά που πρέπει να κάνει και να ξαναφεύγει. Το έχουμε χωνέψει γιατί ήταν να φύγει από πέρυσι, δεν θα είμαστε άνετοι, αλλά υπάρχει ανυπομονησία, και ευχάριστη και δυσάρεστη. Δεν μπορώ να ξέρω πώς θα είμαστε. Δεν θα είμαστε ποτέ άσχημα με τον Πάνο, ό,τι κι αν συμβεί».

Μάλιστα την ημέρα των ερωτευμένων, ο Πάνος δεν παρέλειψε μέσω των social media να διαλαλήσει τον έρωτά του, ανεβάζοντας ένα χιουμοριστικό ποστ στο προφίλ του στο Instagram, στο οποίο ρωτούσε την αγαπημένη του: «Είσαι ακόμα δική μου, ακόμα κι αν έχασα τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου;».

Οι προσπάθειες για διεθνή καριέρα συνεχίζονται, σύμφωνα με τη Realnews, για τον Πάνο Μουζουράκη, καθώς βρίσκεται σε συζητήσεις για κινηματογραφικές παραγωγές, ενώ προσπαθεί να εγκλιματιστεί. Δεν είναι μόνος του, κάνει παρέα με τον καλό του φίλο Χρήστο Βασιλόπουλο και με τον κομμωτή Δημήτρη Γιαννέτο. Η επιτυχημένη συμμετοχή του στο σίκουελ της ταινίας «Mamma mia! Here we go again», υποδυόμενος τον εκκεντρικό Λάζαρο δίπλα στην εκρηκτική Σερ, έδειξε περίτρανα πως ο ανατρεπτικός Πάνος έχει τα φόντα να κυνηγήσει το όνειρό του στο Χόλυγουντ. Οι κριτικές που πήρε είναι και αυτές που ανοίγουν τις πόρτες για να έρθει ο επόμενος ρόλος, είτε σε αμερικανική τηλεοπτική σειρά είτε και στη μεγάλη οθόνη.

Πηγή φωτό: Papadakis Press

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved