Ελένη Καρακάση: «Το χιούμορ παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου»
Showbiz

Ελένη Καρακάση: «Το χιούμορ παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου»

«Τρέχει» και όμως τα προλαβαίνει όλα!

Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν η Ελένη Καρακάση, πρωταγωνιστεί σε δυο θεατρικές παραστάσεις ενώ έχει κι έναν ρόλο ως δασκάλα υποκριτικής στο YFSF.

Η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τους ρόλους της.

Τηλεοπτικά, τώρα, βρίσκεσαι στο «YFSF» του ΑΝΤ1. Αυτή τη φορά όχι ως διαγωνιζόμενη αλλά ως δασκάλα υποκριτικής. Είναι πιο δύσκολος ρόλος; «Πρόκειται για έναν διαφορετικό ρόλο, ο οποίος έχει άλλες αγωνίες. Δηλαδή, όταν διαγωνίζεσαι, ζεις το δικό σου δράμα και έχει άλλη ένταση. Σίγουρα, το «YFSF» είναι αρκετά δύσκολο παιχνίδι και τώρα καταλαβαίνω τι ζούσαν και οι δικοί μας δάσκαλοι»

Αν έπρεπε να επιλέξεις έναν από τους δύο ρόλους ποιον θα επέλεγες;
«Μου αρέσει πολύ να κάνω καινούργια πράγματα και να έχω άλλες αγωνίες. Αυτός ο ρόλος απαιτεί αρκετή δουλειά και από εμένα. Από άποψη χρόνου, με απασχολεί περισσότερο από ό,τι όταν ήμουν διαγωνιζόμενη. Τότε έκανα μία ώρα μάθημα, ενώ τώ¬ρα κάνω δέκα ώρες, γιατί πρέπει να προλάβω και τους δέκα συμμετέχοντες»

Είσαι ένας άνθρωπος με χιούμορ. Αυτό λειτουργεί σαν άμυνα για τις δύσκολες καταστάσεις;
«Το χιούμορ παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου και δεν σου κρύβω ότι φοβάμαι τον εαυτό μου για το τι μπορεί να συμβεί τις ώρες που το χάνω. Μάλιστα, όταν συμβαίνει αυτό, προειδοποιώ τον άλλον ότι κινδυνεύω να χάσω το χιούμορ μου, οπότε είναι σοβαρά τα πράγματα», είπε η ίδια στο περιοδικό MYTV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved