Γκαλένα Βελίκοβα: Η ζωή στην Αμερική και το φαντασμαγορικό σόου
Showbiz

Γκαλένα Βελίκοβα: Η ζωή στην Αμερική και το φαντασμαγορικό σόου

Για τα γυρίσματα του σόου «World’s Best» που προβάλλεται σε ένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα μίλησε η Γκαλένα Βελίκοβα.

Η πετυχημένη χορογράφος μίλησε επίσης για την εμπειρία της ως κριτής αλλά και για τα μεγάλα χρηματικά έπαθλα που παίρνουν οι διαγωνιζόμενοι.
Πόσο διάστημα κράτησαν τα γυρίσματα;
«Πήγαμε Αμερική για ενάμιση μήνα μέχρι να ολοκληρωθεί το σόου. Επί της ουσίας, μιλάμε για δέκα επεισόδια τα οποία όμως δεν γυρίστηκαν αμέσως, γιατί έπρεπε να γίνει ολόκληρη προετοιμασία για τον κάθε διαγωνιζόμενο. Οπότε, είχε πέντε έξι μέρες αναμονή και μετά ξανά εγγραφή κ.λπ. Ήταν πολύ ωραία εμπειρία. Είδαμε το Beverly Hills, το Ηollywood. Δεν είχα ξαναπάει, ήταν φανταστικά».

Ήταν η πρώτη φορά που έγινε το σόου;
«Ναι, ήταν η πρώτη φορά. Η πρεμιέρα έγινε μετά το σούπερ μπόουλ, ένα τεράστιο για αυτούς αθλητικό γεγονός. Ήθελαν να το προωθήσουν όσο καλύτερα γινόταν και να πάει καλά».

Δεν προβάλλεται στην Ελλάδα;
«Όχι, δεν προβάλλεται. Στην Αμερική προβάλλεται το τέταρτο επεισόδιο και πάει πολύ καλά σε τηλεθέαση».

Πώς σου φάνηκε η εμπειρία;
«Είναι παρόμοια, αλλά και πολύ διαφορετικά. Είναι άλλα τα μεγέθη εκεί. Μόνο ένα θα σου πω. Ο νικητής παίρνει ένα εκατομμύριο δολάρια. Συν του ότι όποιος περάσει στον τελικό παίρνει και αυτός 50.000 δολάρια. Οπότε τα μεγέθη είναι άλλα. Φανταστική εμπειρία. Με κάλεσαν και τη δεύτερη σεζόν και είμαι πολύ χαρούμενη».

Εδώ με τις σχολές χορού;
«Προχωράμε πολύ δυναμικά με τις σχολές χορού Gallena’s Dance studio, όπως πολύ καλά πάμε και στην Κύπρο. Μου έγινε μια πρόταση για συνεργασία στο Λος Άντζελες, την οποία σκέφτομαι πολύ σοβαρά, γιατί είναι μια μεγάλη πόρτα και σκέφτομαι να το επιχειρήσω. Στις 23 Ιουνίου θα διοργανώσουμε ένα διαγωνισμό World Dance Open, με διαγωνιζόμενους από όλο τον κόσμο. Επίσης, στις 9 Απριλίου ο ιατρικός σύλλογος θα διοργανώσει εν όψει της παγκόσμιας ημέρας του Πάρκινσον μια ημερίδα στο Μέγαρο Μουσικής όπου θα κάνω μια διάλεξη και θα παρουσιάσουμε με ασθενείς ένα χορευτικό πρόγραμμα, λόγω του διδακτορικού που έχω πάνω στη χοροθεραπεία. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα αυτό», λέει στο 7 MΕΡΕΣ TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved