Απόδραση στη Χαλκιδική για τον Νίκο Μακρόπουλο και την σύντροφό του!
Showbiz

Απόδραση στη Χαλκιδική για τον Νίκο Μακρόπουλο και την σύντροφό του!

Στο καταφύγιο του στη Νέα Ηράκλεια Χαλκιδικής πέρασε λίγες μέρες χαλάρωσης ο Νίκος Μακρόπουλος μαζί με την επί χρόνια σύντροφο του, Γιούλη Τάσσου.

Ο τραγουδιστής, που εμφανίζεται με μεγάλη επιτυχία στο «Frangelico», σχεδίαζε μέρες αυτήν τη μικρή απόδραση, για να γεμίσει τις μπαταρίες του. Το σπίτι του στη Χαλκιδική το αγαπά, αφού εκεί έχει ζήσει ξεχωριστές στιγμές -και συνεχίζει να ζει-, για αυτό δεν θέλει να το αφήνει για αρκετό καιρό κλειστό.

Άλλωστε, είναι το μέρος όπου μπορεί ο ίδιος να βρίσκει την ηρεμία του, να ξεχνάει λίγο την πίεση της δουλειάς και να περνά ιδιωτικές στιγμές με τη σύντροφο του. Αυτήν τη φορά, ωστόσο, όπως αναφέρει το Secret, έκαναν και μια μικρή εξόρμηση στη Θεσσαλονίκη, καθώς βρέθηκαν με αγαπημένους φίλους. Μετά τον καφέ τους, βόλταραν σε γνωστό εμπορικό κέντρο της περιοχής, όπου ο φωτογραφικός φακός του «Secret» τους εντόπισε.

Κοιτούσαν βιτρίνες, περπατούσαν χαλαροί και είχαν ανεβασμένη διάθεση. Κατά τη διάρκεια της βόλτας τους στη Θεσσαλονίκη συνάντησαν και θαυμαστές του δημοφιλούς τραγουδιστή, οι οποίοι, φυσικά, τον πλησίασαν διακριτικά για να τον χαιρετήσουν. Εκείνος ευχάριστος και καταδεκτικός, ανταπέδωσε τον χαιρετισμό, ενώ δεν δίστασε να φωτογραφηθεί με κάποιους από αυτούς.

Όσο για την Γιούλη Τάσσου, που είναι επίσης τραγουδίστρια, στέκεται πάντα διακριτικά δίπλα του. Άλλωστε, στα τόσα χρόνια σχέσης οι δημόσιες εμφανίσεις τους είναι ελάχιστες, ενώ είναι η πρώτη φορά που τους πετυχαίνει ο φωτογραφικός φακός σε βόλτα τους.

Αυτό συμβαίνει γιατί θέλουν να διαφυλάττουν την προσωπική τους ζωή, κάτι που έχουν καταφέρει με πολύ μεγάλη επιτυχία, καθώς είναι από τα ελάχιστα ζευγάρια που έχουν μακροχρόνια σχέση και δεν φιγουράρουν στα έντυπα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved