Βαγγέλης Γερμανός: «Η σχέση πατέρα-κόρης είναι μια μυθική σχέση»
Showbiz

Βαγγέλης Γερμανός: «Η σχέση πατέρα-κόρης είναι μια μυθική σχέση»

Τελειώνοντας τις σπουδές του και από την προτροπή ενός φίλου και συναδέλφου, ανοίγουν μαζί ένα φροντιστήριο στο Γαλάτσι.

Η καριέρα του μαθηματικού, όμως, πάει γρήγορα περίπατο, καθώς η αγάπη και το πάθος του για τη μουσική τον κερδίζουν ολοκληρωτικά.

Το 1991 κυκλοφόρησε ο πρώτος του δίσκος «Τα μπαράκια». Ένας δίσκος με τραγούδια που παραμένουν φρέσκα και διαχρονικά. Με κομμάτια που κερδίζουν τις εντυπώσεις. Μάλιστα, σε εκείνον τον δίσκο, την παραγωγή του οποίου υπογράφει ο Διονύσης Σαββόπουλος, θα συμμετάσχει και η πρωτοεμφανιζόμενη τότε Ελευθερία Αρβανιτάκη, ενώ το «Δυο-δυο, στην μπανιέρα δυο-δυο» θα το τραγουδήσει με τη μοναχοκόρη του, Αλίκη, που απέκτησε μόλις στα 23 του.

«Παντρεύτηκα πολύ νέος, έκανα την κόρη μου, μετά χώρισα και έκτοτε δεν ξαναπαντρεύτηκα ποτέ. Δεν ήμουν και πολύ του γάμου, αλλά σε εκείνες τις εποχές αυτό γινόταν ώστε το ζευγάρι να έχει ελευθερίες και η γυναίκα να μην είναι δακτυλοδεικτούμενη. Βέβαια, ο δικός μου γάμος, ακόμα και τότε, ήταν διαφορετικός. Παντρευτήκαμε στον Προφήτη Ηλία στο Παγκράτι. Στην εκκλησία ήμασταν εγώ, η νύφη, ο κουμπάρος, ο παππάς κι και ένας Ιταλός τουρίστας που περνούσε απ’ έξω. Ήταν λίγο καρικατούρα ο γάμος μας» λέει γελώντας στο περιοδικό People.

Αν και πολύ νέος μπαμπάς, είναι πάντα δίπλα στη μικρή Αλίκη και ουσιαστικά μαθαίνει κι εκείνος από το παιδί του.

«Θα μπορούσα να πω ότι σε έναν βαθμό μεγάλωσα μαζί με την Αλίκη. Η σχέση πατέρα-κόρης είναι μια μυθική σχέση. Εγώ, όμως, ποτέ δεν ήθελα να με εκθειάζει η κόρη μου. Οι γονείς κάποια στιγμή φεύγουν και τα παιδιά πρέπει να μάθουν να πατάνε γερά στα πόδια τους. Όπως όταν ήταν μικρή, έτσι και τώρα είμαι πάντα δίπλα της σε οτιδήποτε με χρειαστεί».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved