Αμαλία Αρσένη: «Ονειρεύτηκα ότι ήμουν κάποια άλλη…»
Showbiz

Αμαλία Αρσένη: «Ονειρεύτηκα ότι ήμουν κάποια άλλη…»

Η Αμαλία Αρσένη πρωταγωνιστεί στην Ερωφίλη στο θέατρο Άλμα και από τις 9 Μαρτίου στο “170 τετραγωνικά” στο Από Μηχανής Θέατρο.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό People θυμάται πότε ήταν η τελευταία φορά που έκανε κάτι ανατρεπτικό, διασκεδαστικό ή ονειρικό.

Τελευταία φορά που…
Ονειρεύτηκες ότι ήσουν κάποια άλλη;
«Χθες το βράδυ. Ονειρεύτηκα ότι ήμουν μια κοπέλα που δεν ξέρω ποια είναι, αλλά κολυμπούσε σ’ ένα τεράστιο μπολ με σαντιγί και δεν πάχαινε!»

Τραγούδησες στο μπάνιο σου;
«Σήμερα! Τραγουδούσα την «Κανελόριζα» της Δόμνας Σαμίου, σε κατάσταση απόλυτης υστερίας και παραφροσύνης, γιατί ήθελα να είναι καλοκαίρι και να βρίσκομαι σε ένα πανηγύρι στο χωριό μου, στην Κεφαλονιά. Είχε πλάκα το βλέμμα απορίας του σκύλου μου όση ώρα τραγουδούσα»

Μίλησες στον πληθυντικό σε κάποιον που θαυμάζεις;
«Πριν από έναν μήνα, στον Δημήτρη Καταλειφό, που θαυμάζω απεριόριστα! Με διόρθωσε και με παρότρυνε να του μιλάω στον ενικό. Του έδωσα συγχαρητήρια για την παράσταση που έπαιζε, τον Φεγγίτη, και ενώ ήθελα να του ζητήσω ευγενικά να βγάλουμε μια φωτογραφία δεν το έκανα, γιατί δεν είχα μπαταρία. Εντάξει, βασικά γιατί ντράπηκα!»

Άφησες κάτι χαζό να σου χαλάσει μια ολόκληρη μέρα;
«Προχθές, που έβρεχε και με επηρέασε ο καιρός. Άκουγα μελαγχολικά τραγούδια σε συνδυασμό με ποίηση Καρυωτάκη. Δεν το συστήνω!»

Έκανες μια θεαματική αλλαγή στην εμφάνισή σου;
«Πέρσι, που έκοψα τα μαλλιά μου καρέ για τις ανάγκες ενός ρόλου στο θέατρο και έκτοτε δεν τα μάκρυνα. Όλοι μου λένε πως είναι ωραία, ίσως από ευγένεια, δεν ξέρω. Μου αρέσουν πάντως έτσι – τις περισσότερες μέρες της εβδομάδας», λέει η ηθοποιός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved