Αλέξανδρος Σταύρου: «Είναι παράλογο να δουλεύεις και να μην πληρώνεσαι»
Showbiz

Αλέξανδρος Σταύρου: «Είναι παράλογο να δουλεύεις και να μην πληρώνεσαι»

Μέχρι τώρα τον έχουμε δει να υποδύεται «κακούς» χαρακτήρες, αλλά τη φετινή τηλεοπτική σεζόν κάνει την διαφορά.

Ο Αλέξανδρος Σταύρου μίλησε για τον ήρωα που υποδύεται στην «Επιστορφή», για το αν νιώθει πιο ασφαλής που επέστρεψε η ελληνική μυθοπλασία, αλλά και για τις δουλειές που έχει μείνει απλήρωτος.

Ο ήρωας που υποδύεστε είναι «καλός». Σας έχουμε δει όμως κυρίως σε ρόλους «κακών». Εσείς τι προτιμάτε;
«Οντως ο Πέτρος είναι ένας άντρας που δείχνει να αγαπά δυνατά. Είναι σταθερός στις επιλογές του, αφοσιωμένος στην παλιά του αγάπη, την Έλενα, και ακέραιος χαρακτήρας. Δεν μπορώ να πω ότι προτιμώ κάτι ιδιαίτερα όσον αφορά τους ρόλους. Απλώς η αλήθεια είναι πως οι "κακοί" έχουν μονίμως μια δεύτερη σκέψη, κάτι που τους κάνει ακόμα πιο ενδιαφέροντες υποκριτικά. Δεν μπορείς ωστόσο να υποδύεσαι συνέχεια "κακούς"... θα ήταν βαρετό».

Νιώθετε πιο ασφαλής επαγγελματικά τώρα που η ελληνική μυθοπλασία δείχνει να επιστρέφει μετά την κρίση;
«Ομολογώ πως ήμουν από τους τυχερούς, γιατί δεν έμεινα για πολύ χωρίς δουλειά. Απλώς χρειαζόταν για αρκετό διάστημα να πηγαινοέρχομαι στην Κύπρο, γιατί εκεί μπορούσα να κάνω τηλεόραση. Ετσι κι αλλιώς, η ανασφάλεια και η ανησυχία είναι μέρος της δουλειάς του ηθοποιού, πόσο μάλλον στο πλαίσιο μιας οικονομικής κρίσης. Έχω μείνει απλήρωτος από δουλειές που έχω κάνει και δεν ξέρω αν θα μπορέσω ποτέ να πάρω αυτά τα χρήματα. Το εύχομαι όμως, γιατί τα έχω απόλυτη ανάγκη, αν και αναγνωρίζω πως είναι αρκετά δύσκολο να εισπράξω τα δεδουλευμένα μου».

Είναι κάτι που συνηθίζεται ποτέ; Εννοώ το να ζει κάποιος με τόση ανασφάλεια...
«Δεν παλεύεται αυτό το χτυποκάρδι "θα πληρωθώ, δεν θα πληρωθώ", αλλά δεν έχεις και άλλη επιλογή. Τι άλλο να κάνεις δηλαδή; Να μείνεις σπίτι και να πεις δεν δουλεύω; Δεν γίνεται, εκτός αν έχεις χρήματα, πράγμα σπάνιο για έναν ηθοποιό στις μέρες μας. Έτσι, το ρισκάρεις και αν πληρωθείς πληρώθηκες. Καταλαβαίνετε όμως πως είναι παράλογο να δουλεύεις και να μην πληρώνεσαι», λέει στο Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved