Βαγγέλης Γερμανός: Μιλά για την πορεία του και την ιδιαίτερη σχέση με τις γάτες
Showbiz

Βαγγέλης Γερμανός: Μιλά για την πορεία του και την ιδιαίτερη σχέση με τις γάτες

Ο Βαγγέλης Γερμανός έδωσε συνέντευξη και μοιράστηκε τη φιλοσοφία του για τη ζωή.

Ακόμη, αναφέρθηκε στην πορεία του και στις συνεργασίες του, και στον ιδιαίτερο τρόπο που τυατίζεται μετις γάτες.

Πέρα από τον δίσκο Τα Μπαράκια, μια μεγάλη στιγμή στην καριέρα του είναι η συνεργασία του με τον Διονύση Σαββόπουλο στο Κύτταρο, στις αρχές της δεκαετίας του 70, αλλά και η συμμετοχή του στο θρυλικό Πάρτι στη Βουλιαγμένη, τον Ιούλιο του 1983, που διοργάνωσε ο Λουκιανός Κηλαηδόνης.

«'Εχω κάνει αξιόλογες συνεργασίες με πολλούς καταξιωμένους καλλιτέχνες. Πάντα ήθελα να τιμώ τους συναδέλφους μου και να είμαστε σαν αδέρφια. Αυτό ήταν κάτι που κατάφερα μεγαλώνοντας, διότι όταν είσαι μικρός φο¬βάσαι και δεν χαλαρώνεις. Στα πράγματα πρέπει να δίνουμε τη σπουδαιότητα που έχουν και όχι παραπάνω. Αυτό, όμως, το μαθαίνεις όταν περνούν τα χρόνια, που γεμίζεις εμπειρίες. Συμπερασματικά, θέλω να σου πω ότι η μουσική με γλίτωσε από πολλές κακοτοπιές. Η ζωή μας .είναι ένα διάστημα χρόνου. Εγώ τον χρόνο μου αποφάσισα να τον περνάω με τη μουσική και αυτό με βοήθησε» εξηγεί.

Παρότι έχει κάνει σπουδαίες συνεργασίες, ποτέ του δεν κόμπασε για τις δυνατότητες του και την απήχηση που είχε στον κόσμο. Αντίθετα, ήταν πάντα αθόρυβος, σαν τη γάτα που περπατά χωρίς να την καταλαβαίνεις.

«Εγώ διδάσκομαι από τις γάτες. 'Εχω τρεις στο σπίτι. Η γάτα είναι πρότυπο συμπεριφοράς για τον άνθρωπο. Για την ηρεμία αλλά και την εγρήγορση της, όταν χρειάζεται».

Παράλληλα με την παρουσία του στα μουσικά πράγματα, ξεκίνησε· ύστερα πραπό μια τυχαία συγκυρία να παίξει ως ηθοποιός σε ταινίες. Μάλιστα, το κινηματογραφικό του ντεμπούτο θα γίνει το 1985 με την ταινία Βαριετέ, όπου θα συμπρωταγωνιστήσει με τους Νικήτα Τσακίρογλου, Μίμη Χρυσομάλλη και Δέσπω Διαμαντίδου.

«Όλο αυτό προέκυψε εντελώς τυχαία Μια μέρα του 1984 με πήρε τηλέφωνο ο Νίκος Παναγιωτόπουλος προφανώς, του άρεσε η φάτσα μου. Μου είπε χαρακτηριστικά "Θέλω να παίξεις". Ακολούθησε η συμμετοχή μου στη σειρά της ΕΤ2 Νυχτερινοί Ακροβάτες. Στο καστ αυτό ήμουν μαζί με τον Ηλία Λογοθέτη, τον Νίκο Καλογερόπουλο και τη Δέσποινα Στυλιανοπούλου. Είχαμε περάσει πολύ ωραία. Το καλό με την τηλεόραση και τον κινηματογράφο είναι ότι γνωρίζεις ανθρώπους. Πρόκειται για μια συλλογική δουλειά και είναι ωραίο το ότι δημιουργείς φιλίες μέσα από τις συνεργασίες».

Η τελευταία του κινηματογραφική συμμετοχή ήταν το 1998 στην ταινία Ο Αδελφός μου κι Εγώ, ενώ φέτος πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά Ο Πρίγισικις της Φωτιάς, στο Open tv.

«Πρόκειται για μια αξιόλογη συνεργασία, με καταπληκτικούς νέους και παλιούς ηθοποιούς. Το Οpen κάνει μια αξιοπρεπέστατη προσπάθεια και πιστεύω πως θα γίνουν πολλές ακόμα ενδιαφέρουσες δουλειές και παραγωγές», λέει στο People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved