Η λαμπερή πρεμιέρα της Μαρινέλλας
Showbiz

Η λαμπερή πρεμιέρα της Μαρινέλλας

Για δεύτερη σεζόν ξεκίνησε τις παραστάσεις με θέμα την ζωή της η Μαρινέλλα. Στο κατάμεστο θέατρο «Παλλάς», η μεγάλη τραγουδίστρια αποθεώθηκε από θαυμαστές και πλήθος επωνύμων, που έσπευσαν να την συγχαρούν!

Μετά την επιτυχία της περασμένης Άνοιξης που «έκοψε» περίπου 50.000 εισιτήρια, η Μαρινέλλα επανήλθε στη σκηνή το βράδυ της Πέμπτης και για 10 παραστάσεις. Το μιούζικαλ των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου, σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή, μιλά για την ζωή και την πορεία της μεγάλης ερμηνεύτριας.

Με εντυπωσιακά κοστούμια και «όπλα» την μοναδική της φωνή και το μπρίο της, η Μαρινέλλα μας ταξίδεψε ξανά στον... εαυτό της, από την δεκαετία του ’50, όταν ήθελε να γίνει ηθοποιός, μέχρι και σήμερα.

Στην πρεμιέρα βρέθηκε πλήθος κόσμου αλλά και πολλοί celebrities, όπως η Ευγενία Μανωλίδου και ο Άδωνις Γεωργιάδης, η Ελεωνόρα Μελέτη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Σοφία Αλιμπέρτη, η Δέσποινα Καμπούρη, η Χριστίνα Αλεξανιάν, ο Γιώργος Παπαδάκης, η Δήμητρα Λιάνη - Παπανδρέου και ο Γιώργος Λιάγκας χωρίς την Φαίη Σκορδά.

Για ακόμα μία χρονιά, επώνυμοι και μη θεατές δεν βρήκαν λόγια για να περιγράψουν την ιστορία της μεγάλης σταρ όπως εκείνη την διηγείται με την υπέροχη φωνή της.

Στο πλευρό της Μαρινέλλας είναι οι Τζένη Μπότση, Μέμος Μπεγνής, Αντώνης Λουδάρος και Ευαγγελία Μουμούρη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved