Βαγγέλης Γερμανός: Μιλά για την συμμετοχή του σε μουσικό talent show
Showbiz

Βαγγέλης Γερμανός: Μιλά για την συμμετοχή του σε μουσικό talent show

Ο Βαγγλέλης Γερμανος μίλησε για τη συμμετοχή του σε talent show του Mega.

Aναφέρθηκε στη συμμετοχή του σε μουσικό talent show, κάτι το οποίο θυμάται με χαρά, αλλά και στο πώς βιώνει την αναγνωρισιμότητα.

Η δυναμική του δεν σταματάει στο τραγούδι και την υποκριτική, καθώς το 2014 ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής στο παιδικό μουσικό talent show «Μusic schoοl», στο Mega

«Τα παιδιά είναι σαν να βλέπεις τον εαυτό σου μικρό. Επίσης, είναι το μέλλον όλων μας. Ήταν μια πολύ γλυκιά στιγμή και μια εξαιρετική εμπειρία η συμμετοχή μου. Φαντάσου ότι πριν από λίγες μέρες είχα εμφάνιση στο Ρέθυμνο και όταν ξύπνησα το πρωί οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου με ρωτούσαν για τον 'Εντμοντ, ένα καταπληκτικό αγοράκι που είχα στον διαγωνισμό».

Έπειτα από όλα αυτά τα χρόνια που εργάζεται ως μουσικός και ηθοποιός, έχει γίνει γνωστός και αγαπητός στο ευρύ κοινό. Άραγε, πώς αντιμετώπισε αυτή την αγάπη του κόσμου και τη δημοφιλία του;

«Με χαρά. Την αναγνωρισιμότητα, όμως, πρέπει να την αποκωδικοποιήσεις. Για μένα, είναι αυτό που είπες προηγουμένως: Αγάπη. Κάτι που εισέπραξα και πριν από έναν χρόνο, όταν αντιμετώπιζα ένα σοβαρό πρόβλημα με την υγεία μου», είπε στο People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved