Μπέτυ Μαγγίρα: «Δεν έχω πρόβλημα να παραδεχτώ τα λάθη μου»
Showbiz

Μπέτυ Μαγγίρα: «Δεν έχω πρόβλημα να παραδεχτώ τα λάθη μου»

Για την προσωπική της ζωή και για το ποιο είναι το μυστικό επιτυχίας ενός γάμου, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Μπέτυ Μαγγίρα.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια αποκάλυψε μεταξύ άλλων πώς αντιδρά όταν τσακώνεται με τον άντρα της, Δημήτρη Μάζη.

Υπάρχει κάποιο μυστικό στον γάμο σου με τον Δημήτρη και παραμένετε τόσα χρόνια μαζί;
«Η επικοινωνία. Μιλάμε. Όταν μας απασχολεί κάτι, δεν κρατάμε μούτρα και δεν το παίζουμε αμίλητοι. Εντάξει, όλες οι γυναίκες κρατάμε λίγα μούτρα -όλες όμως!- αλλά εγώ δεν κρατάω πολύ. Ανοιγόμαστε, μιλάμε, λέμε τις αλήθειες μας και τα λύνουμε. Ας είναι και σκληρή η αλήθεια, δεν πειράζει. Προτιμώ να την ακούσω»

Ωστόσο, η ειλικρίνεια είναι υπερτιμημένη αρετή πιστεύεις;
«Και ναι και όχι. Εγώ πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι δεν αντέχουν την πλήρη αλήθεια. Εγώ είμαι από αυτούς που θα πω την αλήθεια μου στον άλλον, με ωραίο τρόπο. Δεν θα στα πω σκληρά, αλλά μαλακά για να μη σε σοκάρω. Αλλά, όχι, σε καμία περίπτωση δεν θα κρυφτώ»

Υποχωρείς πρώτη όταν μαλώνετε;
«Όχι πάντα, αλλά σε όλες μας αρέσει να κρατάμε μούτρα και να παίρνουμε πόζα. Οι γυναίκες είμαστε drama queens. Μας αρέσει το δράμα μας. Οι άντρες είστε εύκολα όντα, πολύ πιο απλά. Εγώ θα κάτσω να σκεφτώ, μπορεί να μη μιλήσουμε μία ώρα, δύο ώρες, άντε μισή ημέρα, αλλά στο τέλος θα κάτσω και θα το λύσω. Αν φταίω, θα ζητήσω συγνώμη. Δεν έχω πρόβλημα να παραδεχτώ τα λάθη μου», λέει η ίδια στο περιοδικό Omikron.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved