Συναντήθηκαν αρκετούς μήνες μετά τον χωρισμό τους και είχαν μία αγκαλιά ο ένας για τον άλλον!
Showbiz

Συναντήθηκαν αρκετούς μήνες μετά τον χωρισμό τους και είχαν μία αγκαλιά ο ένας για τον άλλον!

Το περασμένο Φθινόπωρο είπαν οριστικά αντίο ο ένας στον άλλον, δίνοντας τέλος στην πολύχρονη σχέση τους που κράτησε περίπου τέσσερα χρόνια. 

Ο λόγος για τον Άλκη Κούρκουλο και την Ευγενία Δημητροπούλου οι οποίοι πριν από μερικά βράδια συναντήθηκαν τυχαία στο θέατρο Διάνα και όπως κατέγραψαν οι φωτογραφικοί φακοί, όταν διασταυρώθηκαν τα βλέμματά τους, δεν μπορούσαν παρά να χαιρετηθούν και να μιλήσουν. Μάλιστα, χαμογέλασαν με νόημα και... συνωμοτικό ύφος μιας και ήταν παρών ο φωτογραφικός φακός ενώ αμέσως μετά αγκαλιάστηκαν τρυφερά σαν να μην είχε περάσει ούτε μία μέρα από τότε που είχαν συναντηθεί ξανά.

Οι δύο ηθοποιοί βρέθηκαν στο θέατρο για να παρακολουθήσουν την παράσταση Τζασμίν όπου πρωταγωνιστεί η Ελένη Ράντου και στο φουαγιέ του θεάτρου είχαν την ευκαιρία, μετά την τυχαία συνάντησή τους να τα πουν για λίγο.

Το πρώην ζευγάρι βίωσε την πρώτη μεγάλη κρίση στη σχέση του την περασμένη Άνοιξη, όμως κατάφεραν να τα ξαναβρούν. Όχι, όμως, για πολύ αφού τον περασμένο Οκτώβριο, λόγω των ανυπέρβλητων προβλημάτων που αντιμετώπιζαν, αποφάσισαν να δώσουν οριστικό τέλος στην πολύχρονη σχέση τους. Πλέον είναι φίλοι, κάτι στο οποίο μας έχει συνηθίσει ο Άλκης Κούρκουλος αφού έχει κρατήσει επαφές με όλες τις πρώην συντρόφους του. Γιατί η Ευγενία να αποτελούσε εξαίρεση;

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την τυχαία συνάντησή τους στο θέατρο...

Πηγή φωτό: Papadakis Press

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved