Στράτος Τζώρτζογλου: «Ο κάθε άνθρωπος την ερμηνεύει διαφορετικά την πραγματικότητα»
Showbiz

Στράτος Τζώρτζογλου: «Ο κάθε άνθρωπος την ερμηνεύει διαφορετικά την πραγματικότητα»

Επέστρεψε ξανά στη μικρή οθόνη μέσα από τη σειρά «Γυναίκα χωρίς όνοµα».

Ο Στράτος Τζώρτζογλου μέσα από πρόσφατη συνέντευξη του αποκαλύπτει αν του έχει τύχει να μην περνά καλά σε κάποια δουλειά λαλά και πως αντιμετωπίζει τις δυσκολίες.

Σας έχει τύχει να μην περάσετε καλό σε κάποια δουλειά;

«Ναι, και είναι λογικό. Ένας παράγοντας να μην είναι καλός, προκαλεί άγχος, νευρικότητα και θυμό σε όλα τα επίπεδα. Σκέψου πως είναι σαν να πονάει πολύ δυνατά το μικρό σου δαχτυλάκι, το οποίο δεν του δίνεις σημασία, γιατί δεν είναι ούτε καρδιά ούτε κάποιο ισχυρό όργανο. Όμως αυτός ο πόνος καταπονεί όλο τον οργανισμό σου. Έτσι είναι και οι δουλειές. Οτιδήποτε δεν λειτουργεί σε έναν οργανισμό, είτε είναι ηθοποιός είτε είναι ηχολήπτης, παραπαίει όλο το σύστημα. Φυσικά, στα 32 χρόνια δουλειάς και με τόσες μάχες που έχει δώσει κανείς, δεν γίνεται να μην έχει πληγωθεί και να πηγαί¬νουν όλα ρολόι...»

Πώς αντιμετωπίσατε τις δυσκολίες;

«Πάντα ο τρόπος που αντιμετωπίζεις τις δυσκολίες εξαρτάται από το αν βλέπεις το ποτήρι μισογεμάτο ή μισοάδειο. Τη δυσκολία μπορείς να την καλωσορίσεις προσπαθώντας να της βγάλεις τον τρόμο που αυτή φέρει. Αντί να πολλαπλασιάσεις στο κεφάλι σου τις πιθανές δυσκολίες που θα αντιμετωπίσεις, να προσπαθήσεις να το δεις το πρόβλημα στην ουσία του. Οπότε το 95% του προβλήματος φεύγει και το άλλο 5% σε γυμνάζει να βρεις και άλλα όρια του εαυτού σου και να τον δυναμώσεις σε άλλες συνθήκες. Στο τέλος, λοιπόν, ακόμα και αν το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που θα έπρεπε, εσύ έχεις εκπαιδευτεί να αντιμετωπίσεις μια κατάσταση δύσκολη και αμέσως μαθαίνεις και γίνεσαι πιο σοφός. Η πραγματικότητα της ζωής είναι μία, ο τρόπος που την ερμηνεύουμε είναι πολλαπλός. Ο κάθε άνθρωπος την ερμηνεύει διαφορετικά την πραγματικότητα», λέει ο ηθοποιός στο Mytv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved