Βασίλης Σαλέας: «Έχω μετανιώσει για μερικά πράγματα»
Showbiz

Βασίλης Σαλέας: «Έχω μετανιώσει για μερικά πράγματα»

Ξεκίνησε να παίζει κλαρίνο από τα 9 χρόνια του, ενώ φτάνοντας στα 11, άρχισε να πορεύεται μόνος, αναλαμβάνονται την ευθύνη.

«Αντέγραψε» τον πατέρα του, που ήταν εξαιρετικός κλαρινίστας και όλοι έλεγαν ότι έπαιζε όπως εκείνος, όμως αυτός ήθελε να το αλλάξει και να λένε: «Παίζει ο Βασίλης». Μέχρι που τα κατάφερε. Ο Βασίλης Σαλέας έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους Ελληνες συνθέτες.

Ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του δε δίστασε να αποκαλύψει τους «πειρασμούς» που συνάντησε στο δρόμο του.

Υπήρξε πειρασμός στο δρόμο σου;
«Πάρα πολλοί... οι πειρασμοί είναι πολλοί, δεν μπορώ να σου πω... (Γέλια.) Οι πειρασμοί είναι πολύ μεγάλοι στη δουλειά μας»

Υπήρξες επιρρεπής;
«Σίγουρα, ναι...»

Πού;
«Έχουν γίνει όλα... Άστο τώρα... Τα έχω ζήσει όλα. Έχω μετανιώσει για μερικά πράγματα, αλλά δεν τα λέω αυτά, είναι μυστικά»

Ποιος ξέρει αυτά τα μυστικά τα οποία δεν αποκαλύπτει; «Σ' έναν αδελφικό φίλο μιλάω, αυτός τα ξέρει, ούτε ο Σαράντης, ο αδελφός μου, δεν τα ξέρει. Έχω έναν αδελφικό φίλο που είναι ο εξομολογητής μου»

Υπάρχει κάτι ανεκπλήρωτο;
«Οχι, ειλικρινά, τα έχω κάνει όλα. Με τους συνθέτες που ήθελα συνεργάστηκα, έχω γράψει και δικά μου κομμάτια πάρα πολλά, τραγούδια και instrumental», λέει ο ίδιος στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved