Bαγγέλης Γερμανός: «Τα live μου δίνουν ζωή και όρεξη για δημιουργία»
Showbiz

Bαγγέλης Γερμανός: «Τα live μου δίνουν ζωή και όρεξη για δημιουργία»

Οι ρυθμοί της ζωής του έχουν πλέον επιστρέψει σε μια κανονικότητα, μετά την περιπέτεια της υγείας του.

O Βαγγέλης Γερμανός μίλησε για την καθημερινότητα του αλλά και για την Πάολα, η οποία θεωρεί ότι δεν κάνει σωστή επιλογή τραγουδιών στους δίσκους της.

«Είμαι μια χαρά. Έχω μια όμορφη καθημερινότητα, παίζω μουσική και μελετάω συστηματικά για να εξασκούμαι. Επίσης, πηγαίνω κολυμβητήριο και περπατάω όσο πιο πολύ μπορώ. Τα τελευταία τρία χρόνια έχω εμφανιστεί σε μουσικές σκηνές με την Ελένη Βιτάλη, την Ελένη Δήμου, το συγκρότημα Gadjo Dilo, τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, τον Νίκο Πορτοκάλογλου, τον Λάκη Παπαδόπουλο και τη Σοφία Βόσσου, ενώ κάνω και εμφανίσεις μόνος μου, χωρίς μπάντα. Τα live μου δίνουν ζωή, χαρά και όρεξη για δημιουργία».

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη του είχε δηλώσει πως δεν του αρέσει το υλικό της Πάολας, εννοώντας τα τραγούδια που επιλέγει να έχει στους δίσκους της.

«Έχω διαβάσει και δει συνεντεύξεις της Πάολας και μου φαίνεται ιδιαίτερα συγκροτημένο άτομο. Όταν υπάρχει, όμως, το άγχος του ρεπερτορίου, ίσως να μη διαλέγει πάντα προσεκτικά το πρωταρχικό υλικό. Αυτό που θέλω να πω είναι πως, πέρα από τη χροιά και την έκταση που θα έχει για να αναδείξει τη φωνή ενός καλλιτέχνη, ένα τραγούδι πρέπει να έχει και κάτι να σου πει ώστε να γίνει διαχρονικό» εξηγεί στο People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved