Λήξη... συναγερμού για την περιπέτεια της Ελένης Ράντου! Το δημόσιο «ευχαριστώ» της στο Facebook!
Showbiz

Λήξη... συναγερμού για την περιπέτεια της Ελένης Ράντου! Το δημόσιο «ευχαριστώ» της στο Facebook!

Ταραχή ήταν και πέρασε για την Ελένη Ράντου η οποία θέλησε να πει δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που τη βοήθησαν. 

Η αγαπημένη ηθοποιός σήμερα νωρίς το μεσημέρι ζήτησε βοήθεια από τους διαδικτυακούς της φίλους καθώς είχε χάσει το σκυλάκι της και έψαχνε να το βρει. το σκυλάκι της και έψαχνε να το βρει.

«Παιδιά, το πρωί έφυγε από το σπίτι μου στο Χολαργό το σκυλί μου. Ένα άσπρο μαλτέζ και αναζητείται. Αν κάποιος το βρει και δει την ανακοίνωσή μου, ας μου στείλει ένα μήνυμα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η αγάπη της για τα ζώα είναι γνωστή και φυσικό ήταν να βρεθεί σε απόγνωση όταν διαπίστωσε πως ο σκύλος της έφυγε από το σπίτι.

Οι φίλοι της στο Facebook, τη «βομβάρδισαν» με σχόλια και υποσχέθηκαν πως θα κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούσαν για να τη βοηθήσουν.

Μετά από αρκετές ώρες, η αγαπημένη ηθοποιός με μία νέα ανάρτησή της ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως τελικά βρέθηκε ο σκύλος της και φυσικά θέλησ να ευχαριστήσει τον άνθρωπο που συνέβαλε στην ευτυχή κατάληξη αυτής της περιπέτειας.

Δείτε παρακάτω τη νέα ανάρτηση της ηθοποιού...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved