Ευαγγελία Αραβανή-Νίκος Οικονομόπουλος: Νέα κοινή έξοδος μετά τις φήμες χωρισμόυ

Ευαγγελία Αραβανή-Νίκος Οικονομόπουλος: Νέα κοινή έξοδος μετά τις φήμες χωρισμόυ

Η Ευαγγελία Αραβανή και ο Νίκος Οικονομόπουλος εθεάθησαν μαζί στα Καλύβια.

Το ζευγάρι εθεάθη την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου σε ταβέρνα στα Καλύβια.

Παρά τις συνεχείς φήμες, που τους θέλουν είτε να περνούν κρίση στη σχέση τους είτε να έχουν χωρίσει οριστικά, η νέα τους κοινή έξοδος βάζει τέλος στα ερωτηματικά.

Το τελευταίο διάστημα αιωρείτο η φήμη χωρισμού του ζευγαριού, με τις τηλεοπτικές εκπομπές και τον τύπο να αφιερώνουν πολύ χρόνο στην εν λόγω φήμη και να κάνουν ρεπορτάζ, ώστε να διαφωτιστεί το ζήτημα.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε κάνει την πρώτη σχετική συζήτηση στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, λέγοντας:

«Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν κάποια σύννεφα στην σχέση τους, όμως δεν έχουν χωρίσει οριστικά. Χαρακτηριστικά προχθές το βράδυ συναντήθηκαν, τους είδε δικός μου άνθρωπος, δημόσια όχι κάπου ιδιωτικά. Ισχύει ότι η Ευαγγελία Αραβανή δεν μένει πλέον στο σπίτι του Νίκου Οικονομόπουλου. Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ μου περισσότερο στενοχωρημένη είναι η Ευαγγελία».

Η Στανατίνα Τσιμτσιλή είχε δώσει το δικό της ρεπορτάζ και είχε πει σχετικά με το θέμα:

Θα σας πούμε όλο το παρασκήνιο από πρόσωπο που είναι πολύ κοντά στην Ευαγγελία. Όντως το ζευγάρι είχε χωρίσει. Υπήρξε μία κρίση και εκείνη πήρε τα πράγματά της. Ακόμη μένει στο πατρικό της. Δεν σημαίνει αυτή η εμφάνιση πώς ήρθε η επανασύνδεση ωστόσο πάμε σε αυτήν την κατεύθυνση. Δικός της άνθρωπος, πολύ δικός της, τόσο που δεν το φαντάζεστε μας λέει ότι χωρίσανε».

Όλα αυτά έλαβαν χώρα στις αρχές Φεβρουαρίου, αλλά γύρω στα μέσα του μήνα πραγματοποίησαν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση στην κοπή της πίτας για τα μαγαζιά του Γιάννη Τσακουμάκου, ενώ στο instagram είδαμε πολλά στιγμιότυπα με το ζευγάρι να είναι μαζί και να φωτογραφίζεται δίπλα δίπλα.

Την προηγούμενη εβδομάδα η Ευαγγελία Αραβανή διασκέδασε στο νυχτερινό κέντρο, που εμφανίζεται ο Νίκος Οικονομόπουλος και οι φωτογράφοι την απαθανάτισαν.

Τώρα, πραγματοποίησαν νέα έξοδο και πήγαν για φαγητό στα Καλύβια Αττικής.

Όλα δείχνουν, ότι το ζευγάρι είναι μαζί, ακόμη κι αν φημολογείτο ότι είναι χώρια ή ότι περνά κρίση στη σχέση του.