Βασίλης Σαλέας: «Νομίζω ότι και στην κοιλιά της μάνας μου άκουγα κλαρίνα»
Showbiz

Βασίλης Σαλέας: «Νομίζω ότι και στην κοιλιά της μάνας μου άκουγα κλαρίνα»

Ο Βασίλης Σαλέας έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους Έλληνες συνθέτες και έχει αφήσει το δικό του «αποτύπωμα» στα μουσικά δρώμενα.

Ο ίδιος μιλά σε πρόσφατη συνέντευξη του και αποκαλύπτει με ποιον θα ήθελε να συνεργαστεί και δεν τα κατάφερε

«Δεν έχω κάνει συνεργασία μόνο με τον Μάνο Χατζιδάκι. Σε μια συνεργασία μου με τον Σταμάτη Σπανουδάκη, στο νυχτερινό κέντρο «Ζοοm», μέχρι τότε δεν είχα γνωρίσει τον Μάνο Χατζιδάκι προσωπικά, είχε έρθει στην πρόβα, καθόταν σε μια γωνία που είχε και μια κολόνα δίπλα και, όταν με άκουγε να παίζω, έκλαιγε», λέει στο Λοιπόν και συνέχισε:

«Ήρθε και με αγκάλιασε με κλάματα. Ακόμη έχω στο σπίτι μου τις κάρτες που μου έστελνε στη γιορτή μου. Ο μόνος που λείπει από τους μεγάλους συνθέτες που δεν έχω κάνει συνεργασία είναι ο Μάνος Χατζιδάκης. Μου είχε προτείνει κάτι, αλλά δεν μπορούσα να το κάνω, γιατί τότε ήμουν με τον Σταμάτη Σηανουδάκη και δεν ήθελα να τον στεναχωρήσω. Τώρα ετοιμάζει κάτι ο Μάτσας, θα πάρουμε την άδεια από το γιο του και θα το κάνω κάποια στιγμή. Νομίζω ότι και στην κοιλιά της μάνας μου άκουγα κλαρίνα και όντως μπορεί να συμβαίνει αυτό, γιατί στο σπίτι έπαιζαν όλοι το όργανο»

Τι πιστεύει ότι ήταν εκείνο που έκανε όλους αυτούς τους μεγάλους συνθέτες να σε εμπιστευτούν; «Το θέλανε από μόνοι τους να συνεργαστούν μαζί μου, δεν ξέρω το γιατί», λέει ο ίδιος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved